Cea mai nouă metodă folosită de români pentru a fura din supermarket. Imaginația nu are limite

Stan Filon 06.01.2021, 13:42
Cea mai nouă metodă folosită de români pentru a fura din supermarket. Imaginația nu are limite

Metodă folosită de români pentru a fura din supermarket. Cinci români au lăsat cu gura căscată autoritățile din Italia, după ce au reușit să fure peste 1.000 de cutii de ton din mai multe magazine, folosind o metodă inedită. Carabinierii au fost sesizați, după ce rafturile unor magazine au fost golite pur i simplu de conservele de ton.

Metodă folosită de români pentru a fura din supermarket

Managerii mai multor supermarketuri din Italia au sunat la poliție atunci când au realizat că au fost furați. După ce au consultat imaginile înregistrate de camerele de luat vederi, cinci persoane au devenit principalele suspecte în cazul dispariției tonului de pe rafturi.

Le-a luat ceva timp polițiștilor să vadă exact cum furau românii conservele, dar și-au dat seama, într-un final. Cei cinci români, cu vârste cuprinse între 21 și 46 de ani, mergeau la supermarket ca orice familie normală.

O bandă formată din 5 români au lăsat Italia cu gura căscată cu noua lor metodă de furt
O bandă formată din 5 români au lăsat Italia cu gura căscată cu noua lor metodă de furt

Au furat 1.000 de cutii de conservă de ton

La cumpărături însă, cei cinci hoți erau interesați doar de conservele de ton Rio Mare. Românii au furat 384 de conserve din supermarketul Ecu din San Polo, 240 de la Sigma din același oraș, 180 de la Ecu din Montecchio și 280 de la Sigma din Bibbiano.

Așa zisele cumpărături erau de fapt adevărate lovituri, iar fiecare dintre cei cinci membri ai găștii știa exact ce trebuie să facă. Unii stăteau de pază și dădeau semnalul celor care luau efectiv conservele de pe rafturi. O femeie care împingea un căruț de bebeluș trecea pe lângă „colegii” săi și ascundea marfa în compartimentul special.

După ce ascundeau conservele în căruciorul copilului, ieșeau cu toții din magazin și se îndreptau către mașină, unde descărcau produsele furate, relatează publicația Reggio Sera. Patru dintre cei cinci membri au fost deja reținuți zilele trecute, iar al 5-lea membru al bandei li s-a alăturat recent în arest.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...