Cea mai „nebună” ofertă primită de Dorian Popa. De ce a refuzat artistul 100.000 de euro

Andra Daoud 19.04.2022, 13:40
Cea mai „nebună” ofertă primită de Dorian Popa. De ce a refuzat artistul 100.000 de euro

Dorian Popa se bucură de succes și expunere în mediul online și nu duce lipsă de proiecte și colaborări. Popularitatea pe care a câștigat-o de la începutul carierei se măsoară în numărul de abonați, sumele din conturi, dar și ofertele cu cinci sau șase cifre pentru colaborări. Artistul este însă selectiv atunci când vine vorba despre brand-urile cu care își asociază imaginea și a refuzat în trecut o ofertă de 100.000 de euro.

Cea mai „nebună” ofertă primită de Dorian Popa

Dorian Popa s-a dedicat în ultimii ani mai mult carierei de creator de conținut și a ajuns să aibă peste 2 milioane de abonați pe canalul de YouTube. Artistul este constant în activitate, iar popularitatea și seriozitatea de care dă dovadă i-au adus multe contracte generoase, de-a lungul timpului. Dacă pe unele le-a onorat fără să stea pe gânduri, pe altele le-a refuzat din start, indiferent cât de mulți bani îi aduceau.

Cea mai „nebună” ofertă pe care Dorian Popa a primit-o de-a lungul carierei a fost să facă reclamă la un studio de videochat. El a povestit în diverse interviuri și podcasturi că nu a dorit să își asocieze imaginea cu un astfel de domeniu și a spus „nu” categoric, deși onorariul era mai mult decât tentant: 100.000 de euro.

Dorian Popa își permite să refuze astfel de sume, pentru că atâția bani poate câștiga într-o singură lună, numai din activitatea de pe internet. Artistul este activ pe toate platformele de socializare, însă cei mai mulți bani sunt generați de canalul de YouTube, unde postează de câteva ori pe săptămână.

Cea mai „nebună” ofertă primită de Dorian Popa. De ce a refuzat artistul 100.000 de euro
Dorian Popa a refuzat o ofertă de 100.000 de euro

Câți bani câștigă Dorian Popa din activitatea online

Dorian Popa nu face un secret din faptul că online-ul îi aduce sume frumoase în conturi, lună de lună. Artistul a declarat, de-a lungul timpului, sumele exacte pe care le câștigă din YouTube și celelalte platforme pe care activează. La aceste sume se adaugă contractele de imagine pe care le are. Anul 2022 a început cu dreptul pentru Dorian, iar luna aprilie a fost una excelentă, după cum a declarat chiar el.

Aprilie pentru mine a fost o lună foarte bună, îi mulțumesc extrem de mult lui Doamne-Doamne, și sper că Doamne-Doamne simte că pentru mine veniturile financiare nu înseamnă schimbare comportamentală decât în bine. Am făcut vreo 100 și ceva de mii în aprilie, Doamne ajută! Chiar poate, considerabil mai bine, undeva la 200 și ceva de mii de euro de când a început 2022, asta pe partea de social media vorbim, evident, ceea ce pentru mine este extrem de rewarding”, a spus el pentru Click!

Artistul și-a investit mare parte din încasări într-o afacere cu imobiliare cu care speră să dea lovitura. Dorian Popa a cumpărat mai multe terenuri la marginea Bucureștiului, iar primul proiect imobiliar în care a investit a cuprins 10 case contruite, pe care le va vinde la cheie.

Urmăriți Impact.ro și pe