Cea mai mică garsonieră din Galați o eclipsează pe cea din Cluj. Prețul incredibil cerut pentru doar 10 metri pătrați

Iancu Andreea 15.04.2022, 23:42
Cea mai mică garsonieră din Galați o eclipsează pe cea din Cluj. Prețul incredibil cerut pentru doar 10 metri pătrați

Românii par să se întreacă în proprietăți minuscule pe internet. După ce deja celebra garsonieră din Cluj a stârnit reacții, glume și remarci inedite timp de zile întregi, acum cea mai mică garsonieră din Galați vine să o detroneze. Locuința, de numai 10 metri pătrați, se vinde însă la un preț fabulos. Nimeni nu se aștepta ca proprietarul să solicite un cost atât de ridicat.

Care este prețul cerut pentru cea mai mică garsonieră din Galați. Suprafața sa o eclipsează pe cea din Cluj

Piața imobiliară din România nu încetează să ne surprindă, iar cel mai recent exemplu îl reprezintă cea mai mică garsonieră din Galați, care a reușit chiar să o eclipseze pe deja cunoscuta locuință din Cluj, care a stârnit hohote de râs în urma glumelor apărute pe internet. Recent postată pe o platformă de imobiliare, garsoniera din Galați are doar 10,25 metri pătrați.

Pe lângă faptul că nu excelează la capitolul suprafață, locuința de mici dimensiuni nu dispune de prea multe dotări. Aceasta are aer condiționat și se vinde nemobilată. Cu toate acestea, prețul pe care proprietarii îl solicită este unul considerabil. Cei interesați de o garsonieră atât de mică pot să o achiziționeze în schimbul a 11.000 de euro. Pentru a domoli din uimirea din jurul acestui preț, cei care au postat anunțul au menționat că suma include taxele aferente tranzacționării.

„DE VÂNZARE!!! Garsonieră cu grup sanitar din construcţie, amplasată la et 2/4 spre est; Cartier Micro 19 – zona bulevardul Oțelarilor – Lidl market; intabulată – suprafaţă totală 10.25 metri pătraţi; garsoniera este dotată cu instalaţie de aer condiţionat (aer rece/cald), are contract individual la apă şi electricitate; se vinde nemobilată; preţ 11.000 de euro; acesta include toate taxele aferente tranzacţionării (fără alte taxe suplimentare)!”, se precizează în anunţul de vânzare de pe un site de imobiliare din Galaţi.

Cea mai mică garsonieră din Galați are numai 10 metri pătrați
Celebra garsonieră din Cluj

Celebra garsoniera din Cluj, puțin mai generoasă decât cea din Galați, a fost scoasă la vânzare. Suma cerută este fabuloasă

Locuința din Galați reușește astfel să o eclipseze pe cea din Cluj, care măsura 11 metri pătraţi. Totuși, deocamdată, cele mai bune glume, meme-uri și ironii au fost raportate la garsoniera din Cluj-Napoca, pe care proprietarii au pus-o inițial de închiriat, este în prezent pusă la vânzare. După ce și-a găsit un chiriaș în numai câteva ore, în schimbul sumei de 180 de euro pe lună, acum proprietarul a zis să profite de notorietatea sa și a scos-o la vânzare.

„Propunem spre vânzare o garsonieră, Cartier Gheorgheni, Complet mobilată şi utilată. Situata pe strada Zambilei. Aproape de mijloace de transport in comun. Ideala pentru investiţie, posibilitate de cumpărare cu preluare de chiriaşi. CF Liber de sarcini. Preţ negociabil”, era anunțul postat pe o platformă specială de imobiliare.

Preţul solicitat este de 37.499 de euro, adică aproximativ 3.409 euro pe metru pătrat, un preţ la care se vând apartamente luxoase, mobilate, în oraș.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...