VIDEO EXCLUSIV

Cea mai mare frică a lui Cătălin Botezatu. Celebrul designer a spus totul pe față: “Spre deosebire de alții” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 29.06.2023, 17:46

La vârsta de 56 de ani, Cătălin Botezatu este, și acum, unul dintre cei mai doriți și curtați bărbați din showbiz, căci pune un accent deosebit pe aparițiile sale publice. Îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze, dar în ultimii ani, designer-ul s-a confruntat cu grave probleme de sănătate și a fost de șase ori operat de cancer. Astfel, și în dieta lui au apărut schimbări, iar Bote spune că a renunțat la multe plăceri culinare de când este bolnav. Cu toate acestea, pe Cătălin îl sperie un singur lucru. În exclusivitate pentru Impact.ro, Regele modei din România ne-a vorbit despre frici și superstiții.

Ce superstiții are Cătălin Botezatu

Ca orice român, și Cătălin Botezatu ține cont de tradiții, obiceiuri străvechi și superstiții. Astfel, designer-ul ne-a spus ce face în fiecare noapte de Revelion. În exclusivitate pentru Impact.ro, creatorul de modă ne-a spus totul despre superstiții.

Impact.ro: Cătălin, ai superstiții? Dacă da, care sunt acelea?

Cătălin Botezatu: Da! Pisica neagră, să nu mă întorc din drum, iar dacă mă întorc din drum, mă așez pe ceva și mă gândesc să nu îmi meargă rău, am superstiții legate de Revelion, port lenjerie roșie, pun bani la ciorapi și prin toate buzunarele. Mănânc 12 boabe de struguri la 12 noaptea, conform celor 12 luni ale anului, ca să mi se îndeplinească dorințele.

Cea mai mare frică a lui Cătălin Botezatu

Regele modei din România are o frică imensă de penibil! Creatorului de modă îi este frică dintotdeauna să nu fie penibil în fața oamenilor. În exclusivitate pentru Impact.ro, Cătălin a vorbit despre acest subiect delicat.

Impact.ro: Care este cea mai mare frică a lui Cătălin Botezatu?

Cătălin Botezatu: Cea mai mare frică…Îmi este de penibil și de prostie. Îmi e frică să nu fiu și să nu devin penibil.

Impact.ro: Nu cred că ți s-a întâmplat vreodată!

Cătălin Botezatu: Încerc… Eu încerc, spre deosebire de alții!

Cum vede de fapt, moda

Pentru a avea un look perfect, este necesar să fie îndeplinite mai multe criterii. De la atitudine, până la brand, toate sunt formează un pachet. Chiar dacă există discuții în ceea ce privește întrebarea: “Haina îl face pe om sau omul face haina?”, Cătălin Botezatu a oferit răspunsul mult așteptat.

Cătălin Botezatu: Haina îl face pe om!

Impact.ro: Ți s-a întâmplat să vezi oameni frumoși care nu știu să poarte hainele?

Cătălin Botezatu: Majoritatea nu știu să poarte hainele. Chiar dacă sunt sau nu frumoși, aruncă cuierul peste ei, chiar și haine de brand, crezând că vor ieși în evidență. Secretul este să ai atitudine. Haina îl face pe om, dar și omul trebuie să aibă atitudine atunci când poartă haina. Acesta este secretul!

 

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe