Cea mai cunoscută reţetă de paste de pe internet. Sunt uşor de făcut iar rezultatul e uimitor

Iancu Andreea 20.11.2021, 15:01
Cea mai cunoscută reţetă de paste de pe internet. Sunt uşor de făcut iar rezultatul e uimitor

O rețetă de paste a devenit extrem de cunoscută pe internet datorită faptului că se pregătește foarte ușor și rapid. Acest preparat a cucerit pe toată lumea, fiind extrem de savuros și sănătos în același timp. Ai nevoie de puține ingrediente pentru a pregăti această mâncare cu care îi vei cuceri cu siguranță pe toți cei dragi. Iată cum se prepară o rețetă virală de paste.

Cum să pregătești o rețetă de paste de pe internet

Preparatele pe bază de paste sunt întotdeauna apreciate datorită savorii lor. O astfel de rețetă de paste a devenit recent celebră pe internet. Aceasta este ideală la cină și poate fi o variantă delicioasă și sănătoasă. De la mic la mare, pastele reprezintă acel preparat pe care cu toții îl apreciem pentru că se gătește rapid, este savuros și poate fi personalizat în funcție de preferințe.

Chiar dacă ai puține ingrediente disponibile pentru a pregăti rețeta de paste, poți folosi orice ai prin frigider. Cu siguranță vei obține un preparat savuros. Totuși, înainte de toate trebuie să încerci rețeta de paste cu roșii și feta, pe care mulți internauți au considerat-o delicioasă. Vei descoperi că este foarte simplu de pregătit și va deveni cu siguranță și preferata ta. Iată care sunt ingredientele și modul de preparare pentru a te bucura de rețeta de paste care a devenit virală pe internet.

Cum pregătești cea mai cunoscută rețetă de paste de pe internet
Paste cu roșii și brânză feta

Ingrediente

  • paste
  • brânză feta
  • roşii Cherry
  • busuioc
  • oregano
  • usturoi
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru a pregăti un bol generos de paste, începe prin a pune pastele la fiert timp de 8-10 minute. Între timp, încinge cuptorul la 200 de grade Celsius și așază într-o tavă brânza feta, roşiile cherry, usturoiul, uleiul de măsline şi condimentele, în funcție de preferinţele tale (busuioc, oregano, sare, piper). Tava trebuie introdusă la cuptor timp de aproximativ 15 minute. Scoate-o din cuptor și adaugă apoi deasupra pastele preparate. Amestecă totul până când obții o compoziție consistentă.

Pentru că în bucătărie există loc de ingeniozitate și personalizare, poți să îmbunătățești această rețetă cu câteva ingrediente care îți sunt pe plac. Așadar, adaugă creveți sau alte legume precum: ciuperci, ceapă roşie sau ardei. Dacă, de exemplu, îți dorești să îmbunătățești rețeta cu creveți, asigură-te că îi condimentezi în prealabil cu boia, suc de lămâie şi pudră de usturoi, pentru a-i da reţetei şi mai multă savoare. De asemenea, dacă nu este pe gustul tău brânza feta, o poți înlocui cu parmezan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...