Ce zodii sunt în prag de divorț. Căsnicia lor se destramă în curând

Cătălina Burghelea 11.11.2021, 11:55
Ce zodii sunt în prag de divorț. Căsnicia lor se destramă în curând

Mulți oameni din întreaga lume se bazează pe poziția și mișcarea stelelor, pentru a lua decizii importante în carieră sau viața personală. Pentru a permite zodiilor să se cunoască mai mult și să se orienteze mai bine la nivel personal și profesional, astrologia, deși este o pseudoștiință, încearcă să evidențieze anumite informații-cheie. În acest articol, află ce semne zodiacale sunt în pragul divorțului, în curând, potrivit astrologilor.

Zodiile aflate în pragul divorțului

Divorțul este adesea trăit ca o încercare dureroasă. Uneori despărțirea dă naștere la o adevărată traumă psihologică și provoacă o rană profundă. Dar atunci când certurile devin aproape zilnice, ura, mânia și resentimentele reduc la tăcere toate sentimentele de dragoste și se creează un decalaj între soți, despărțirea fiind adesea inevitabilă. Potrivit predicțiilor astrologilor, trei semne zodiacale sunt susceptibile de a experimenta aceste momente dureroase în viața lor.

Deși astrologia nu este o știință exactă, specialiștii pot identifica trăsăturile de personalitate ale fiecărui semn al zodiacului și pot prezice anumite pericole în viața lui. Iată cele trei semne astrologice care, cel mai probabil, vor suferi un divorț.

1. Berbec

Foarte inteligenți, Berbecii sunt încrezători în sine și își cunosc punctele forte foarte bine. Le place să învețe, să călătorească și să întâlnească oameni noi, pentru a-și îmbunătăți cultura geenrală și a-și extinde cercul de prieteni. În plus, nativul acestei zodii își prețuiește independența și caută un partener intelectual, serios, vesel și aventuros.

Zodia Berbec visează să-și găsească un partener care să aibă aceleași motivații și principii. Din păcate, nativul acestei zodii este mult prea pretențios și se confruntă adesea cu dezamăgiri. În plus, îi este greu să accepte criticile și este încăpățânat și agresiv, după câțiva ani de conviețuire.

Fiind în permanentă căutare de perfecțiune, Berbecii se plictisesc repede de o relație stabilă și de durată. În cele mai multe cazuri, ei sunt cei care își fac bagajele  și pleacă, fără să se mai uite în urmă.

Horoscop 12 octombrie 2021

2. Gemeni

Un semn de aer, Gemenii sunt curioși, grijulii și instinctivi în același timp. Foarte sociabilă, zodiei Gemeni îi place să cunoască oameni noi și să se dea în spectacol, pentru a atrage atenția. Când nativul acestei zodii se află într-o relație, nu se zgârcește să-i arate persoanei iubite afecțiune și dragoste. În plus, Gemenii sunt dinamici și știu să emane bucurie și bună dispoziție.

Pentru nativii acestei zodii, dragostea trebuie să fie însoțită de atenție și stabilitate. Cu toate acestea, Gemenii sunt foarte geloși și au tendința de a se lăsa pradă geloziei în timpul certurilor. Adesea rostesc cuvinte dureroase, care rănesc foarte tare. Astfel, zodia riscă să rămână singură și să sufere un divorț dureros.

3. Pești

În bula sa utopică, nativul zodiei Pești visează să găsească partenerul ideal alături de care să trăiască o frumoasă poveste de dragoste, care să dureze pentru totdeauna. În realitate, Peștii sunt romantici incurabili, dispuși să facă multe compromisuri pentru confortul persoanei iubite. Dar, în ciuda bunăvoinței și generozității sale, au o mare vină, greu de suportat pe termen lung: sunt iresponsabili.

Zodia Pești este imatură și are dificultăți în a-și accepta greșelile și a lua decizii. În timp, partenerul său de viață nu va mai putea să susțină această trăsătură de caracter. Va fi forțat să facă o alegere în viața lui, pentru a-și găsi o persoană care va fi pe aceeași lungime de undă cu el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...