Ce zodie eşti în horoscopul egiptean. Află şi tu dacă te numeri printre nativii Nil sau Osiris!

Andra Daoud 24.11.2021, 20:48
Ce zodie eşti în horoscopul egiptean. Află şi tu dacă te numeri printre nativii Nil sau Osiris!

Egiptenii credeau că viața lor depinde de semnul astrologic sub care erau născuți. În zodiacul egiptean există 12 semne astrologice, iar acestea sunt împărțite în funcție de diferite zile ale anului, nu doar de lună, cum este în cazul horoscopului pe care îl cunoaște toată lumea.

Ce zodie ești în horoscopul egiptean

Fiecare dintre cele 12 zodii reprezintă un zeu egiptean. Se crede că ei oferă ghid, dar și protecție, iar semnul astrologic este în strânsă legătură cu anumite talente pe care le au oamenii. Care sunt zodiile egiptene și ce reprezintă ele?

Nil (1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie, 18-26 noiembrie)

Nativii din zodia Nil au capacitatea de a o lua mereu de la capăt. Ei sunt pasionali, le place să-și trăiască viața cât mai intens, evită altercațiile și conflictele. Sunt compatibili cu zodiile Set și Amon-Ra.

Amon-Ra (8-21 ianuarie, 1-11 februarie)

Cei născuți în această zodie sunt foarte potriviți pentru poziții de conducere. Au încrede în ei și știu mereu ce au de făcut. Dau tot ce au mai bun și sunt un exemplu în orice situație. Au puterea de a motiva pe oricine și pot schimba în bine viețile celor pe care îi cunosc. Sunt compatibili cu Nil și Horus.

Mut (21-31 ianuarie, 8-22 septembrie)

Sunt familiști convinși și au mereu grijă de ceilalți. Logica și rațiune îi însoțesc atunci când iau o decizie. Sunt pragmatici, motiv pentru care sunt foarte potriviți pentru meserii precum profesor, avocat sau procuror. Sunt compatibili cu Thor și Amon-Ra.

Geb (12-19 februarie, 20-31 august)

Nativii din această zodie au o intuiție foarte bună. Iau decizii în funcție de ce simt și sunt atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor. Sunt indispuși atunci când lucrurile merg prost. Sunt compatibili cu Horus și Set.

Osiris (1-10 martie, 27 noiembrie-18 decembrie)

Cei născuți în această zodie pot avea dublă personalitate. Pe de-o parte, sunt plini de încredere, iar acest lucru îi ajută să-și atingă scopul. Pe de altă parte, sunt sensibili și pot fi răniți ușor. Au multă energie și puterea de a se ridica mereu după ce au căzut. Sunt compatibili cu Isis și Thoth.

Isis (11-31 martie, 18-29 octombrie, 19-31 decembrie)

Nativii Isis sunt foarte direcți și nu menajează pe nimeni, cu excepția celor pe care îi iubesc. Sunt firi jucăușe, energice și spun tot timpul verde în față ceea ce gândesc. Sunt compatibili cu Thoth și Osiris.

Ce zodie eşti în horoscopul egiptean. Află şi tu dacă te numeri printre nativii Nil sau Osiris!
Ce zodie eşti în horoscopul egiptean. Află şi tu dacă te numeri printre nativii Nil sau Osiris!

Thoth (1-19 aprilie, 8-17 noiembrie)

Sunt persoane înțelepte și cu o memorie foarte bună. Este ușor să comunici cu ei, sunt romantici și caută persoane pe care să le iubească toată viața. Sunt compatibili cu Isis și Bastet.

Horus (20 aprilie-7 mai, 12-19 august)

Nativii din această zodie sunt persoane curajoase, care fac orice pentru a obține ceea ce își doresc. Le place siguranța, sunt optimiști și muncesc din greu pentru a-și atinge visul. Sunt compatibili cu Bastet și Geb.

Anubis (8-27 mai, 29 iunie-13 iulie)

Cei născuți în această zodie preferă să petreacă mult timp singuri. Le place liniștea și au tendința de a fi introvertiți. Chiar dacă îi frământă ceva, pot rămâne calmi, fără să piardă din vedere scopul. Sunt compatibili cu Isis și Bastet.

Seth (28 mai-18 iunie, 28 septembrie-2 octombrie)

Acești nativi se duc dintr-o parte în alta, în funcție de oportunitățile care apar. Sunt perfecționiști și vor să obțină cele mai bune rezultate de fiecare dată.

Bastet (14-28 iulie, 23-27 septembrie, 3-17 octombrie)

Oamenii din această zodie sunt în căutarea permanentă a echilibrului în viețile lor. Sunt pasionați de ocultism, au o intuiție bună și își dau seama atunci când cineva vrea să obțină ceva de la ei. Sunt compatibili cu Horus și Sekhmet.

Sekhmet (29 iulie-11 august, 30 octombrie-7 noiembrie)

Acești nativi sunt puternic ancorați în realitate. Își doresc să aibă funcții de conducere, sunt foarte corecți și au o gândire analitică. Sunt compatibili cu Bastet și Geb.

 

Urmăriți Impact.ro și pe