Zodia care îşi găseşte jumătatea în noul an. Horoscopul iubirii pentru 2022

Andra Daoud 24.11.2021, 17:15
Zodia care îşi găseşte jumătatea în noul an. Horoscopul iubirii pentru 2022

Anul 2022 vine cu vești bune, din punct de vedere sentimental, pentru unele dintre zodii. Ce nativi își vor găsi jumătatea în noul an, care își vor duce relația la următorul nivel și cine ar trebui să se aștepte la vești mai puțin bune pe plan amoros anul viitor.

Ce zodie își găsește jumătatea în noul an

Anul 2022 se anunță interesant pentru unele zodii la capitolul dragoste. Dacă finalul acestui an te prinde singur, nu e cazul să își pierzi speranța: sunt șanse mari să îți găsești jumătatea anul viitor. Ce ne rezervă astrele, din punct de vedere al dragostei, în 2022?

Berbec

Sunt șanse mari să intri într-o relație în primăvara lui 2022, în cazul în care ești singur. Pentru nativii care au deja partener, anul viitor va însemna șansa de a-și repara căsătoria sau relația. În timp ce unii vor fi dispuși să facă anumite compromisuri pentru a-și păstra relația, alții vor pleca fără să privească în urmă dacă lucrurile nu merg.

Taur

Cei care sunt singuri vor face tot posibilul să își găsească partener, iar cei care au deja o relație vor lucra să o facă mai bună. Nu sunt excluse aventurile și pasiunile trecătoare, în cazul unora dintr nativi. Cei care se află în relații stabile vor dori să își mărească familia și apar planuri legate de copii.

Gemeni

Pentru ei, anul 2022 va fi marcat de nehotărâre pe plan emoțional. Vor fi dornici de independență, adesea conflictuali și nemulțumiți de punctul în care se află în relație. Nativii care evită angajamentele vor fi pregătiți pentru o relație serioasă pe final de 2022.

Rac

Racii sunt într-o căutare permanentă a iubirii. Primăvara lui 2022 poate fi o perioadă dificilă pentru ei, mai ales dacă își dau seama că relația în care sunt nu este ceea ce își doresc. Cei care sunt singuri cunosc persoane noi și nu este exclus ca cineva din trecut să se întoarcă la ei.

Zodia care îşi găseşte jumătatea în noul an. Horoscopul iubirii pentru 2022
Zodia care îşi găseşte jumătatea în noul an. Horoscopul iubirii pentru 2022

Leu

Relațiile și familia sunt punctele principale de interes ale Leilor în prima parte a anului viitor. Cei care își doresc neapărat o relație vor trebui să lupte pentru ea, sa își recunoască greșelile și să facă eforturi pentru a îndrepta lucrurile.

Fecioară

Acești nativi au șanse să își găsească marea dragoste în anul 2022. Este posibil să fie o persoană mai în vârstă, dar acest lucru nu va afecta relația. Fecioarele care au deja partener ar putea fi tentate să calce strâmb, mai ales în timpul verii. În cazul altora, relația devine mai sudată și pot apărea planuri de căsătorie și copii.

Balanță

Anul 2022 aduce schimbări și decizii importante pentru Balanțe. Cei care sunt singuri vor căuta relaxare și distracție, cei care sunt în relații vor căuta să repare fisurile din acestea. Finalul lui 2022 va aduce armonie în cuplu pentru majoritatea nativilor, iar cei care sunt singuri își vor găsi perechea până la sfârșitul anului viitor.

Scorpion

Totul le merge ca pe roate Scorpionilor în 2022, la capitolul dragoste. Cei care sunt singuri se pot îndrăgosti nebunește, dar sentimentele nu îi ocolesc nici pe cei care se află în relații. Pot apărea îndoiala și gelozia care vor măcina relația. Spre sfârșitul lui 2022 de vor așeza lucrurile, iar armonia va domina în cuplu.

Săgetător

Va fi un an instabil pentru Săgetători, din punct de vedere amoros. Mulți se vor simți singuri și neîmpliniți, iar cei care sunt în relații pot fi tentați să caute fericirea în altă parte. Nativii căsătoriți pot avea probleme în relații, în timp ce aceia singuri își pot găsi perechea în a doua parte a anului.

Capricorn

Cei care sunt într-o relație pot experimenta tensiuni și neplăceri, care vor duce la discuții cu partenerul. Comunicarea vă va ajuta să găsiți soluția și să faceți lucrurile să meargă. Pentru cei singuri, este posibil să revină în peisaj o persoană dragă din trecut.

Vărsător

Se anunță un an frumos din punct de vedere al iubirii pentru acești nativi. Cei singuri ar putea fi tentați să intre într-o relație interzisă, cu cineva căsătorit. Cei care sunt căsătoriți vor trebui să dea dovadă de răbdare, pentru că relația s-ar putea să se clatine. Nu toate relațiile vor trece acest test.

Pești

Va fi un an ciudat pentru această zodie. Cei care sunt într-o relație ar putea fi tentați să înșele, doar pentru a-și demonstra că încă sunt atrăgători. Cert este că nimeni nu va fi imun la farmecele lor. Cei care sunt singuri s-ar putea reîntoarce la cineva din trecut. A doua parte a anului 2022 anunță o perioadă bună pentru romantism și pentru sudarea relațiilor.

Urmăriți Impact.ro și pe