Ce vrea să facă Darius Mabda cu premiul de 120.000 de euro de la Românii au talent. În ce vrea să investească

Badea Violeta 28.05.2022, 09:55
Ce vrea să facă Darius Mabda cu premiul de 120.000 de euro de la Românii au talent. În ce vrea să investească

Darius Mabda este marele câștigător al concursului „Românii au talent” 2022. Micuțul dansator de 13 ani a reușit să-i impresioneze pe jurați, dar și pe telespectatori cu numărul său impresionant. Acum, băiatul a mărturisit ce va face cu marele premiul de 120.000 de euro. Iată în ce vrea să investească banii câștigați!

Darius Mabda, câștigătorul Românii au talent, a decis ce va face cu marele premiu de 120.000 de euro

Darius Mabda a trecut prin mari emoții în seara de 27 mai, în finala „Românii au talent”. În cele  din urmă, băiatul a reușit să câștige marele premiu de 120.000 de euro.

Mihai Bobonete a fost cucerit de talentul micuțului dansator de doar 13 ani încă de la audiți. Când l-a văzut prima dată pe scena concursului de la Pro TV, juratul nu a stat pe gânduri și i-a dat Golden Buzz-ul, trimitându-l direct în semifinale. Impresionați de prestația lui Darius au fost și ceilalți jurați.

„Nivelul este fără precendent. Ăsta a fost cel mai spectaculos număr! Am urmărit un număr perfect!”, i-a spus Andi. „Ești cel mai potrivit să câștigi!”, i-a declarat Dragoș Bucur.

Darius Mabda a primit în seara de 27 mai trofeul „Românii au talent”, dar și suma de 120.000 de euro. Totodată, micuțul a obținut și premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Băiețelul își dorește să investească în pasiunea sa: dansul.

„Nu știu, nu m-am gândit. I-aș pune într-un cont și m-aș gândi mai încolo ce aș face cu ei. Aș investi în pasiunea mea, în dans”, a declarat Darius Mabda, în eclusivitate pentru Libertatea, înainte de marea finală de la „Românii au talent”.

Darius Mabda
Darius Mabda

Cine este Darius Mabda

Darius, în vârstă de 13 ani, este dansator și locuiește în Oradea. În preselecțiile de la „Românii au talent”, micuțul a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete, iar voturile publicului l-au făcut câștigător al concursului de la Pro TV.

Darius Mabda a început să practice dansul încă de la o vârstă fragedă. Acesta încerca să imite diverse dansuripe care le vedea la televizor sau pe internet și le-a cerut parinților să-l înscrie la o școală.

Ulterior, tânărul a venit la București cu gândul de a se dedica acestei pasiuni. A fost la diverse ateliere specializate, a urmat diverse cursuri și a participat la competiții atât din țară, cât și din străinătate.

Darius Mabda face parte dintr-o familie modestă. Mama sa este secretară la o firmă de construcții, iar tatăl său este pensionar. Micuțul mai are și o soră, în vârstă de 18 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...