Ce vrea să facă Alexandra Stan cu banii după divorț. ”Au trecut prea mulți ani”

Iancu Andreea, Ana Ionescu 15.12.2021, 15:18
Ce vrea să facă Alexandra Stan cu banii după divorț. ”Au trecut prea mulți ani”

Alexandra Stan își uimea fanii în vara acestui an cu decizia de a se căsători. Deși afirmase că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, cântăreața a divorțat la scurt timp după nuntă. După o perioadă în care a încercat să își revină în urma mariajului eșuat, Alexandra Stan a revenit mai puternică și, în plus, a stabilit ce vrea să facă cu banii după divorț. Vedeta este mai sigură ca niciodată pe dorința sa pentru viitor.

Ce își dorește Alexandra Stan să facă cu banii după divorț

Cu finalul de an care bate deja la ușă, Alexandra Stan se pregătește deja de viitor. Artista a recunoscut că a trecut printr-o perioadă tumultoasă, un an zbuciumat, dar care i-a lăsat totuși amintiri frumoase. Chiar și așa, vedeta își pune speranța în 2022. În cadrul unui interviu pentru emisiunea „Vorbește lumea”, Alexandra Stan a dezvăluit ce vrea să facă cu banii după divorț și care sunt speranțele sale pentru noul an.

Vedeta a povestit că este pregătită să sărbătorească alături de familia ei, așteptând cu bucurie să se delecteze cu preparatele gătite de mama sa pentru Crăciun. Deși a ales să adopte un stil alimentar care exclude alimentele care conțin gluten, zahăr sau lactate, pentru sărbătorile din acest an va face o excepție. În plus, Alexandra recunoaște că se află într-o formă bună, după ce a slăbit șase kilograme datorită noii diete.

Îmi doresc să ajung la ai mei, să stau cu familia. La anul sper să îmi lansez albumul. (…) Vreau să îmi gătească mama sarmale, cozonac, salată de boeuf. Mănânc puțin din toate, dar eu în ultima vreme nu prea mai mănânc lactate, zahăr și gluten. Mă simt mai bine, am slăbit și 6 kilograme. Nu o să pot să mă abțin de Crăciun. Părinții mei sunt olteni, se face slănina în usturoi. În piețe nu găsești așa ceva, a povestit Alexandra Stan la „Vorbește lumea”.

Ce vrea să facă Alexandra Stan cu banii după divorț
Alexandra Stan are planuri mari pentru anul viitor

Vedeta speră să facă două investiții importante pentru ea

Provocările s-au ținut lanț în 2021 pentru frumoasa cântăreață. După câteva luni bune petrecute la „Survivor România”, în Republica Dominicană, Alexandra Stan a anunțat că este pregătită de noi schimbări în anul ce vine. Planul măreț al vedetei este să își cumpere propria sa casă pentru că își dorește să nu mai locuiască în chirie. Totodată, și mașina pe care o conduce ar fi pe lista schimbărilor. Chiar și așa, Alexandra nu și-a uitat fanii, pe care visează să îi revadă din 2022, în concerte.

A fost un an zbuciumat, dar și frumos. Am fost în Dominicană 7 săptămâni, am stat în junglă am avut 4-5 concerte, am terminat piese. Am avut ceva experiențe. Îmi doresc să îmi iau casă la anul, îmi doresc să îmi iau un apartament dacă mă ajută Dumnezeu, în București. Stau cu chirie de prea mulți ani. Îmi doresc să îmi schimb mașina, a mai dezvăluit artista.

Se pare, așadar, că Alexandra Stan este pregătită deja cu o listă lungă de dorințe pentru anul ce vine. Rămâne de văzut dacă va reușit să le bifeze pe toate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...