Ce trebuie să faci ca să apari în serialul Las Fierbinți, de pe Pro TV

Daria Petrescu 09.02.2020, 19:20
Ce trebuie să faci ca să apari în serialul Las Fierbinți, de pe Pro TV

Noul sezon Las Fierbinți a debutat anul acesta cu sezonul 17, pe 4 februarie, de la ora 20:30. Este cel mai urmărit serial românesc din ultimii ani, reușind să înregistreze o audiență record.

Ce trebuie să faci ca să apari în serialul Las Fierbinți

Pentru fanii serialului, care visează să apară în La Fierbinți, lucrurile nu sunt deloc complicate. Nu trebuie decât să mergeți la agențiile care colaborează cu Pro tv, unde susțineți o proba. Așa, aveți șansă să fiți selectat pentru serial.

Mimi Brănescu este scenaristul celul mai urmărit serial românesc, de la Pro tv

Mimi Branescu a ajuns să lucreze la serial după ce pilotul era deja făcut. Serialul a ajuns la sezonul 17, însă, după cel de-al doilea sezon a vrut să renunțe.“Eu mi-am cam terminat bateriile de la sezonul 2.

Acum surprind și pe mine. Sunt mândru și obosit în același timp pot merg mai departe. Eu am zis după fiecare sezon, că nu mai pot, după fiecare sezon am vrut internez.

dor toate, e inuman, e greu, nu am cum scriu și trec două-trei luni și văd pot scriu. Acum ce fac ? Lor le place, adică nu lucrez la mișto, nu fac lucrurile mai diluate sau mai simple voit, sau «lasă, merge». Nu, eu fac cât de bine pot, și ei sunt mulțumiți, nu mi-ar mai cere mai departe, și atunci ce zic? nu?”, a declarat scenaristul pentru paginademedia.ro.

În 2008, Mimi Brănescu, scenaristul celui mai îndrăgit serial de comedie românesc, i-a contrazis pe cei care l-au felicitat. Acesta considera că personajele sale nu reprezintă o majoritate reală.

„E o lume a mea. Lumea în care am trăit. Nu sunt ei aici, dar eu oameni ca ei cunosc. Cu oameni ca ei am copilărit. E o bucată de România.

Iubită de mine, dar şi făcută de râs. Nu e reprezentativ. Multă lume zice: domnule, e exact cum suntem noi. Nu, noi nu suntem aşa.

Celentano și Firicel vor rămâne la fel de filozofi, chiar dacă nu par
Celentano și Firicel vor rămâne la fel de filozofi, chiar dacă nu par

Aici sunt exagerate lucrurile puţin. Sigur că există şi un beţiv, există şi o curvă, dar nu cred, nu vreau să cred că aşa e România“, a declarat scenaristul într-un interviu pentru Ştirile Pro TV.

Dalida, spoiler pentru fanii Las Fierbinți

Viața în cel mai cunoscut sat din România își va continua cursul firesc în sezonul cu numărul 17, din 4 februarie 2020.

Ecaterina Ladin, cea care dă viață personajului Dalida din Las Fierbinți, a oferit câteva detalii din noul sezon al serialului.

Dalida a luat mai multe personaje la rând despre care a avut un cuvânt de zis. Forma mesajului a fost pusă, în mod ironic, sub forma unui proces verbal, regpsit în cele ce urmează.

„Proces Verbal
Subsemnata Dalida, secretară în Fierbinți de când e și Vasile primar, declar pe propria răspundere următoarele:

1. In februarie începe un nou sezon Las Fierbinți care obligă pe toată lumea la râs.
2. Agentul Robert Doroftei va avea mai multe cazuri neelucidate.
3. Celentano și Firicel vor rămâne la fel de filozofi, chiar dacă nu par.
4. Rață și Ardiles rămân la aceleași meserii consacrate.
5. Bobița, Giani și Dorel sunt la fel de prieteni, dar nu prea.
6. Iar despre Aspirina și Gianina nici nu vă spun ce nebunii vor mai face.

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc pentru că ne-ați urmărit până acum și stați cu ochii pe noi. Vă promit porții sănătoase de râs”, este mesajul Dalidei.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe