Ce trebuie să facă fiecare zodie pentru noroc în viaţă. Mihai Voropchievici: “Lasa iubirea să intre în orice minut”

Ioana Bucur 01.10.2021, 09:33
Ce trebuie să facă fiecare zodie pentru noroc în viaţă. Mihai Voropchievici: “Lasa iubirea să intre în orice minut”

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit „lecția universului” pentru fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului. Iată ce trebuie să facă fiecare zodie pentru a avea noroc în viață.

Berbec

Pentru nativii Berbec, ghid ar trebui să le fie principiul „hrănește-te cu gânduri mărețe ca să ajungi la ele” și să nu uite niciodată că, de fapt, lucrurile mărunte nu merită nici timpul, nici energia lor. Ei trebuie să se autodescopere, să înțeleagă ce își doresc de la viață și să își deschidă sufletul în fața iubirii.

Taur

După o perioadă dificilă, anul 2021 ar putea fi pentru ei o adevărată luminiță de la capătul tunelului. Îi așteaptă surprize care mai de care mai plăcute, trebuie doar să își asculte inima.

„Dacă semeni o faptă, vei culege un obicei, dacă semeni un obicei, vei culege un caracter”, le transmite Mihai Voropchievici.

Gemeni

Nativii Gemeni trebuie să lase fricile deoparte și să își asume riscuri, să înceapă proiecte noi, aventuri noi, să plece în călătorii neașteptate. Este momentul să iasă din bula lor de confort.

„Când nu găsești un final fericit, caută un nou început.”

Rac

Și nativii Rac trebuie să se ocupe mai mult de capitolul dragoste. Numerologul îi sfătuișete pe cei căsătoriți să caute noi moduri de a-și exprima sentimentele față de partener sau parteneră și să se arate, așa cum sunt ei, de fapt, celor la care țin.

„Lasă-i pe cei din jur să te vadă cum ești cu adevărat.”

Leu

Leilor li se recomandă introspecția. Toate deciziile pe care le vor lua, toate schimbările ce vor fi făcute ar trebui să țină cont de un singur lucru: fericirea lor.

„Descoperă lumea ta și abandonează-te în trăirile tale.”

Balanță

Și nativii Balanță sunt pregătiți pentru o nouă poveste de dragoste. A venit momentul să folosească banii pe care i-au tot pus deoparte pentru a-și îndeplini un vis.

„Decide tu pentru viața ta.”

Ce trebuie să facă fiecare zodie pentru noroc în viaţă.

Scorpion

Pentru Scorpioni, „astăzi este prima zi din tot restul vieții”. Fiecare pas, fiecare decizie din perioada următoare va avea efect pentru anii următori.

Săgetător

Sinceritatea cu propria persoană este esențială. Nu e nevoie să câștige toate luptele, poate este cazul să găseacă un nou început, ceva care să le aducă, cu adevărat, fericirea.

Capricorn

„Călătorește, acceptă noul, ieși din tiparul pe care l-ai stabilit ani de zile. Încearcă să faci ceva extraordinar pentru tine. Oricând poti să fii fericit”, a explicat numerologul.

Vărsător

Nativii Vărsător uită de orgoliu în următoarea perioadă. Vor fi dispuși să facă compromisuri, să fie deschiși în fața dragostei, să accepte toate provocările ce le ies în cale.

Pești

„Trăiesc dragostea la cote înalte, își pot schimba viața la cote înalte. Ca să culegi roadele, numai dacă primești ajutor de la cei din jur. Fii prezent în orice faci pentru a te bucura de frumusețile vieții”, a transmis Mihai Voropchievici.

Urmăriți Impact.ro și pe