Mercur Retrograd dă planurile peste cap mai tuturor zodiilor. Ce trebuie să ştii pentru a nu avea probleme

Stan Filon 27.09.2021, 08:48
Mercur Retrograd dă planurile peste cap mai tuturor zodiilor. Ce trebuie să ştii pentru a nu avea probleme

Ți-ai propus să ajungi azi la o întâlnire importantă, dar ai întârziat? Discuțiile pe care dorești să le ai cu persoane importante parcă plutesc în derivă în cu totul altă zonă decât ți-ai dori? Cineva parcă îți strică toate planurile pe care ți le faci? Ei bine, se pare că și tu ești sabotat de Mercur Retrograd!

Toate zodiile se trezesc cu planurile date peste cap de Mercur Retrograd

De astăzi, 27 septembrie, până pe data de 18 octombrie, cu toții vom simți presiunea pusă pe noi de Mercur Retrograd, care va face tot posibil să ne dea planurile peste cap, care se va juca pur și simplu cu nervii noștri, ai tuturor. Mai jos veți găsi un fel de ghid de supraviețuire pe perioada cât Mercur este retrograd.

1. NU aștepta până în ultimul minut

Știi bine că Mercur Retrograd va scoate toate mașinile din oraș și ți le va plasa în față, doar să nu ajungi la timp la întâlnirea stabilită. Va tăia curentul la metrou, te va face să uiți lucruri importante acasă, doar pentru a te întoarce din drum. Așadar, sfatul nostru este să pleci mai devreme de acasă, pentr a-i dejuca planurile lui Mercur Retrograd. De asemenea, dacă ai de dat un telefon important sau un mail, nu aștepta până în ultima clipă, deoarece s-ar putea să rămâi fără semnal sau chiar și fără internet.

Mercur Retrograd da planurile peste cap mai tuturor zodiilor
Mercur Retrograd da planurile peste cap mai tuturor zodiilor

2. Lasă pe altădată discuțiile importante

Ai de luat decizii importante sau trebuie să discuți chestiuni foarte serioase? Ar fi bine să le amâni puțin, deoarece nimeni nu pare capabil să se concentreze în această perioadă din an, când Mercur este Retrograd. Discuțiile pot degenera, pot apărea neînțelegeri puerile din cauza cărora totul să se năruie. Mai bine mai așteaptă puțin.

3. Ai grijă ce spui

Dacă discuția nu poate fi amânată, atunci încearcă să vorbești cât mai puțin, dar să fii foarte clar, să-și alegi bine cuvintele, pentru a fi înțeles. Trebuie să te asiguri că te-ai făcut bine înțeles, pentru a nu exista discuții pe viitor și pentru a fi sigur că planul tău este pus în practivă.

4. Vezi ce nu merge

Ce ar trebui să faci în această perioadă? Cel mai bine este să te retragi puțin în tine și să vezi exact ce nu merge, să discuți pur și simplu cu tine, să-ți pui ordine în gânduri sau poți ține chiar și un jurnal. Poți citi gândurile respective după Mercur Retrograd și vezi dacă este ceva ciudat acolo.

Urmăriți Impact.ro și pe