Ce ţinută a purtat Loredana la nunta Simonei Halep. Fanii, uimiţi de alegerea divei

Badea Violeta, Ana Ionescu 16.09.2021, 08:39

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil ieri, 15 august. Petrecerea a avut loc la un local de lux din Mamaia, iar Loredana Groza s-a numărat printre invitați. Iată ce ținută a purtat celebra cântăreață.

Cum a apărut Loredana Groza la nunta Simonei Halep

Simona Halep și Toni Iuruc au devenit soț și soție. Imediat după ceremonia civilă, mirii și invitații lor au plecat spre Fratelli, acolo unde a avut loc petrecerea de nuntă. Printre invitați s-a remarcat și Loredana Groza. Cântăreața este cunoscută pentru spectacolul pe care-l face pe scenă, așa că nu este de mirare că Simona Halep și Toni Iuruc au vrut neapărat ca jurata de la X Factor să întrețină atmosfera.

Vedeta și-a făcut apariția la Fratelli într-o ținută destul de „cuminte”. Așa cum se știe, Loredana Groza obișnuiește să poarte haine spectaculoase și decoltate, care să-i pună în valoare bustul extrem de generos. De data aceasta, solista și-a acoperit o mare parte din corp. Jurata de la X Factor a purtat o salopetă elegantă de seară, în nuanțe de turcoaz, iar deasupra un voal care să îi acopere decolteul.

Loredana Groza a pregătit un program special pentru Simona Halep și Toni Iuruc

Loredana Groza a fost unul dintre invitații de seamă de la petrecerea de nuntă. Artista și-a făcut apariția imediat după cununia civilă a celor doi îndrăgostiți.

Înainte de a intrat în local, vedeta a oferit câteva declarații direct de la marele eveniment și a dezvăluit că a pregătit un program special pentru jucătoarea de tenis și partenerul ei. Loredena Groza a dat și mai multe detalii și a spus că este vorba despre un colaj pe care l-a făcut special pentru Simona Halep și Toni Iuruc.

„Am făcut un colaj special în seara asta pentru Simona și proaspătul soț. Va fi foarte interesant pentru că va fi de la pop, muzică lăutărească și muzică machedonească și bineînțeles ceva foarte romantic, special pentru acest moment din viața lor. Suntem prietene și nu e prima oară când cânt. Am cântat și pentru ziua ei, dar acum e ca niciodată.”, a mărturisit cântăreața.

De asemenea, Dan Bittman și formația machedonească Pindu s-au mai ocupat de programul artistic pentru marea petrecere. Primul a ajuns la locație cu câteva ore înainte de eveniment, fiindcă a dorit să facă probe de sunet, să își încălzească vocea și să se asigure că nu vor exista surprize neplăcute.

„Sunt foarte fericit că voi cânta la un asemenea eveniment. Mă bucur enorm pentru Simona, sper să aibă copii frumoși, cum sunt și ei.

Le doresc numai iubire, că asta e cea mai importantă. Voi veni să cânt cu Marius Bațu, colegul meu, și avem câteva melodii în deschidere”, a spus Dan Bittman.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...