Ce temeri are Mihaela Gurău, ca mamă de adolescent: “Închide orice subiect când vine vorba despre asta!” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 21.02.2024, 16:59

Mihaela Gurău este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. Artista în vârstă de 39 de ani, fostă polițistă, este mama unui adolescent pasionat de informatică. Când vorbim despre tinerii adolescenți, în general, mamele se confruntă cu cele mai multe provocări. Astfel, cântăreața ne-a dezvăluit ce temeri are în legătură cu trecerea pragului de maturizare al fiului său.

Mihaela Gurău arată impecabil la vârsta de 39 de ani!

Acum este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate interprete de muzică populară, dar, în trecut era o polițistă provocatoare!

Mihaela Gurău a absolvit școala la secția Investigații Criminale și a ajuns în gradul de agent șef adjunct în MAI. Pe atunci, era deseori abordată de bărbați, când purta uniformă. În cele din urmă, după 15 ani de activitate, pasiunea pentru muzică a făcut-o să renunțe la uniforma de polițistă.

Artista în vârstă de 39 de ani arată impecabil și ne-a dezvăluit în exclusivitate pentru Impact.ro cum se menține în formă:

“Mă străduiesc să mă mențin în formă! Am o alimentație sănătoasă, fac și sport, am un echilibru în toate, să zicem. O dată la 2 săptămâni îmi fac câte o poftă. Am un adolescent acasă și, bineînțeles, că mânâncă fast-food, iar uneori mă mai abat și eu și poftesc.”, ne-a declarat Mihaela Gurău, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și: Cum arată cea mai frumoasă bunică din showbiz-ul românesc! Are 48 de ani, dar pare de 20: “Nu mă dați de gol!” VIDEO EXCLUSIV – IMPACT.ro

Ce temeri are artista Mihaela Gurău în legătură cu fiul său adolescent?

Mihaela Gurău este împlinită atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Vedeta este mama unui adolescent, pasionat atât de muzică, cât și de informatică. Artista ne-a dezvăluit că a fi o mamă de adolescent presupune multe provocări. Astfel, artista are câteva temeri, atunci când vine vorba despre trecerea pragului de maturiatate al fiului său:

“Este singurul meu copil, pentru el trăiesc, mpentru el muncesc, până își ia zborul. Toată lumea mă întreabă dacă îmi urmează pașii în muzică. L-am ascultat și are o ureche muzicașă foarte bună, o voce foarte frumoasă, dar nu vrea să urmeze meseria asta.

În schimb, este pasionat de calculatoare și este elev la un liceu de informatică. Pentru noi artiștii, pandemia a fost o experiență. E bine să ai întotdeauna o a doua variant. Eu am fost norocoasă pentru că am avut încă un job, dar alții se axează doar pe muzică.

În legătură cu fiul meu, singura frică, adică mă preocup să nu intre în anturaje și cecuri neprielnice. Secretul este să îi ținem cât mai aproape, să îi ascultăm, să vorbim cât mai mult, să fim prieteni, chiar dacă nu suntem de acord cu ei. Ei au o altă viziune despre viață și au tendința să ne pună cumva deoparte.

Nu au răbdare să ne explice ce gândesc, așa că trebuie să prindem din zbor. Nu trebuie să se simtă sufocați, îi supraveghem din umbră. Singura mea frică este în legătură cu anturajele, în rest, îmi doresc să fie sănătos și eu sunt fericită!”, ne-a declarat artista, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Mihaela ne-a dezvăluit că subiectele cu fiul său despre fete sunt strict interzise! Tânărul nu dorește să îi prezinte mamei sale iubita:

“Eu vreau să vorbesc orice, dar când deschidem subiectul despre fete, se închid pur și simplu barierele. Nu vrea să vorbească. Nu mi-a prezentat niciodată o fată. Am aflat întâmplător cu are o iubită, l-am întrebat și a negat!

Cred că se gândește că aș vrea să o cunosc și îi e frică să nu mă bag între ei…Cine știe?”, ne-a mai spus Mihaela Gurău, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Unde s-a ascuns Claudia Ghițulescu când a pășit prima oară pe scenă? Artista, detalii de la începutul carierei! VIDEO EXCLUSIV – IMPACT.ro

Video: Mihai Robu

Urmăriți Impact.ro și pe