Ce surpriză îi pregăteşte Romică Ţociu fiicei sale de majorat. Actorul, un tată de milioane

Ana Ionescu 15.06.2021, 20:38
Ce surpriză îi pregăteşte Romică Ţociu fiicei sale de majorat. Actorul, un tată de milioane

Romică Ţociu îi pregătește fiicei sale o surpriză uriașa de ziua ei, când va împlini frumoasa vârstă de 18 ani. Astfel că la majorat fiica actorului va primi un cadou surprinzător. Tânăra va fi în al nouălea cer când îşi va vedea darul.

Fiica lui Romică Ţociu va pleca în America să studieze

Romică Ţociu este foarte mândru de fiica lui, care i-a și moștenit pasiunea pentru actorie. Într-un interviu pentru playtech.ro, actorul a dezvăluit că fiica lui, Daria, va pleca anul viitor  în America să studieze.

„A luat tot ce e mai bun şi de la mine, şi de la maică-să, Nicoleta. Sincer, nu ştiu să vă spun, să pun în balanţă de la care dintre noi a împrumutat mai mult. Am o fată de nota zece. Eu am foarte mare încredere în Daria, fiindcă m-a convins deja că ştie foarte bine ce vrea de la viaţă. Iar cel ce ştie lucrul acesta ştie şi cum să-şi ghideze viaţa, cum să şi-o creioneze!”.

„Anul viitor, după examenul de Bacalaureat, ştim deja asta, fiindcă ne-a anunţat, pleacă în America, să studieze actoria. Şi, desigur, tatăl va face tot ce trebuie pentru asta. Se va da de trei ori peste cap şi va vinde casa lui Cornel Palade, dacă va fi nevoie. A lui Palade fiindcă a lui e mai mare. O să vină şi o să stea cu noi, până o să-i cumpăr alta nouă!”, a mărturisit, cu umor, Romică.

Ce surpriza ii pregateste Romica Tociu fiicei sale de majorat. Actorul, un tata de milioane2
Daria, fiica lui Romică Ţociu, va studia actoria în America anul viitor

Ce surpriză uriașă îi pregătește Romică Ţociu fiicei sale la majorat

Actorul se laudă cu succesele fiicei sale și este foarte mândru că a ales actoria ca meserie. Acum, ea își perfecționează limba engleza, pentru a fi pregătită pentru viitorul strălucit care o așteaptă în America.

“Cine ştie, poate voi apuca vremea în care vom urca amândoi pe aceeaşi scenă, în calitate de colegi, nu de fiică şi tată. Sau vremea în care ea mă vă căra în spate! Are talent, sunt sigur. La voce nu e extraordinară, dar are atitudine, are expresie, are ceea ce-i trebuie ca să urce pe scenă. Şi, încă ceva, face teatru de pe la şapte sau opt ani, după cum s-a ţinut şi de sport, fiind campioană naţională la dans de societate”.

Pentru toate acestea, Romică Ţociu spune că îi va face o surpriză uriaşă fiicei sale la majorat.

 “Îi vom face cadou o maşină, la majorat. Nu va fi un bolid, ci o maşină potrivită pentru o domnişoară care face lucrurile aşa cum trebuie!”, a mărturisit Romică Ţociu.

Fiica lui Cornel Palade, partenerul de scenă al lui Romică Ţociu, este tot actriță. Ada Palade (31 de ani) a părăsit însă anul trecut România şi a reuşit deja să se facă remarcată în Marea Britanie.

Urmăriți Impact.ro și pe