Ce cercei speciali va purta Gina Pistol la nunta cu Smiley. Îi lasă moștenire pentru fiica ei: „Sunt superbi”

Corina Oprea 25.05.2023, 14:39
Ce cercei speciali va purta Gina Pistol la nunta cu Smiley. Îi lasă moștenire pentru fiica ei: „Sunt superbi”

Mai sunt doar două zile până la nunta lui Smiley cu Gina și ies la iveală tot mai multe detalii interesante despre marele eveniment. Cei doi pun la punct ultimele pregătiri și ard de nerăbdare să vină ziua cea mare, în care vor spune DA. Gina a dezvăluit ce bijuterii va purta în ziua nunții, dar și cât de speciale sunt pentru ea.

Gina lasă moștenire fiicei sale bijuteriile de mireasă

Mai sunt aproximativ 48 de ore până când Gina și Smiley vor deveni soț și soție. După șapte ani de relație, au decis să își unească destinele în fața lui Dumnezeu și să pregătească o petrecere pe cinste cu această ocazie. Au loc acum ultimele pregătiri și emoțiile viitorilor miri sunt tot mai mari cu fiecare moment ce trece.

Prezentatoarea Chefi la cuțite a pus la punct ultimele detalii pentru ziua cea mare și a dezvăluit ce bijuterii a ales să poarte în ziua în care va îmbrăca rochia albă. Astfel, pentru nuntă va purta o pereche de cercei pe care deja îi adoră.Gina este foarte încântată de alegerea făcută, motiv pentru care va lăsa bijuteriile moștenire fiicei sale. În plus, a optat și pentru un colier fin, cu un pandantiv cu diamant, care se va potrivi perfect la ținutele sale.

„Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț. Mă duc să-l iau mâine dimineață. Le-am pregătit domnișoarelor de onoare, le-am luat ceva fain. Abia aștept să le dau. O să vă arăt după ce le dau, că vreau să fie surpriză.”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol, depășită de situație

Gina este foarte stresată de când a început pregătirile pentru nuntă și se simte epuizată. În ultimele zile a zis că nu s-a simțit deloc bine, nu a mai mâncat cum trebuie, motiv pentru care a decis să meargă la medic. A cerut să ia mai multe vitamine, pentru că sâmbătă are nevoie de energie pentru a profita din plin de cea mai importantă zi din viața ei și a lui Smiley.

„Trebuie să îmi fac niște vitamine că mi-a fost cam răuț zilele astea… și pe stres, nu prea am mâncat mai nimic și m-am simțit foarte slăbită și ținând cont că sâmbătă o să fie o zi lungă trebuie să bag niște vitamine pe venă.”, a mai spus Gina Pistol.

Urmăriți Impact.ro și pe