20.000 de euro l-a costat pe Gigi Becali darul de nuntă pentru George Simion. „Ăștia sunt invidioși”

Stan Filon 27.08.2022, 20:12
20.000 de euro l-a costat pe Gigi Becali darul de nuntă pentru George Simion. „Ăștia sunt invidioși”

Gigi Becali este marele absent de la nunta anului, așa cum a fost numită de presă nunta lui George Simion și a alesei sale, Ilinca Munteanu. Patronul lui FCSB nu a vrut să participe la nuntă, chiar dacă George Simion i-a propus s-i fie chiar și naș. Milionarul l-a refuzat politicos, deoarece nu vrea să mai meargă la nunți, botezuri și alte ocazii unde oamenii petrec. Cu toate acestea, milionarul i-a făcut un dar foarte gustos lui George Simion, în valoare de aproximativ 20.000 de euro.

20.000 de euro l-a costat pe Gigi Becali darul de nuntă pentru George Simion

Gigi Becali nu a vrut să meargă la nunta lui George Simion, deoarece nu îl mai interesează petrecerile și voia bună. Milionarul se concentrează mai mult pe familie și pe mersul la biserică. Milionarul a recunoscut că liderul AUR l-a vrut de naș, însă l-a refuzat politicos. I-a trimis însă un cadou de nuntă lui George Simion de care se vor bucura cei peste 10.000 de invitați, câți așteaptă George Simion la nunta sa. Mai exact, Gigi becali i-a trimis câteva tone de brânză de Sibiu, cea mai scumpă și mai bună.

„Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț, păi ăștia sunt invidioși pe dragoste.

20.000 de euro l-a costat pe Gigi Becali darul de nunta pentru George Simion
20.000 de euro l-a costat pe Gigi Becali darul de nunta pentru George Simion

„N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste”

Vorbeam cu cineva că, domne, o să fie președinte și ce vreau eu de la președinte? N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste. Și nu am nevoie de el și nici nu mă duc la nuntă și tot am dat. A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis, nu mai merg la nuntă. Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mai mă interesează”, a spus milionarul George Becali la Realitatea Plus.

Finanțatorul lui FCSB a recunoscut că nunta aceasta poate reprezenta și un avantaj politic pe care George Simion și-l poate face. „Omul ăsta a făcut o nuntă și a gândit așa, eu zic că a făcut foarte bine, el a făcut totul cu dragoste, zic eu. Că după aia sunt anumite consecințe și că va câștiga politic poate s-a gândit și puțin la asta, eu nu cred, s-a gândit și la asta că e normal să te gândești”, a declarat Gigi Becali pentru Realitatea Plus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...