Ce studii are sora lui Gigi Becali. Puțini știu acest detaliu despre Domnica

Corina Oprea 21.06.2023, 09:01
Ce studii are sora lui Gigi Becali. Puțini știu acest detaliu despre Domnica

Gigi Becali este cunoscut de o țară întreagă, dar prea puțini îi cunoscu familia. Niciodată nu i-a plăcut să îi afișeze prea tare pe cei dragi, cu atât mai puțin pe sora lui, cu care are o relație de-a dreptul specială. Femeia a lucrat toată viața la stat și a încasat sume frumoase, dovedind că trăiește tot pe picior mare ca fratele ei.

Cine este sora lui Becali

Gigi Becali a avut două surori, pe Dorina și Domnica, dar cea dintâi s-a stins din viață la o vârstă fragedă.  Domnica Geambazi este cu patru ani mai mare decât latifundiarul din Pipera și are o carieră de mare succes, care i-ar fi adus sume mari în cont. Aceasta ajunsese, la un moment dat, să conducă o mașină în valoare de 150.000 de euro.

Sora lui Gigi Becali este absolventă a Facultății de Comerț din cadrul Academiei de Studii Economice București și lucrează încă din primul an de studenție, semn că a fost foarte dedicată meseriei sale.

A lucrat numai la stat și a avut numai funcții importante. Din 1999, Domnica Geambazi a ocupat funcția de director economic interimar la IMT București, pe care a deținut-o până s-a pensionat. Pe mâna ei au ajuns bugete uriașe, de zeci de milioane de lei, semn că mereu a știut să facă bani, dar și cum să îi investească eficient.

Gigi Becali are mare încredere în sora lui, de care este foarte apropiat. Pentru că, la un moment dat, vrea să se retragă din fotbal, acesta și-a întrebat fetele dacă vor să conducă FCSB, dar a fost refuzat. Astfel, a decis să treacă toate acțiunile clubului pe numele surorii sale, veste făcută la începutul lunii mai.

„De pe 24 aprilie sunt noul președinte al Consiliului de Administrației, în locul lui Gigi. Nu are cum să mai revină dacă a eliberat funcția. A zis clar ca nu se mai uită la meciuri. Era pe Sfântul Munte. Gigi a cedat şi acțiunile, sunt la cineva pus bine. A zis că iese, gata. S-a făcut cedarea. S-a întâmplat zilele trecute”, a spus Meme Stoica la Orange Sport.

Domnica, apropiată și ea de Dumnezeu

Se știe că Gigi Becali este foarte credincios și se pare că la fel este și sora lui. Aceasta a făcut parte mulți ani din corul unei biserici și s-a implicat activ în mai multe acțiuni de binefacere, exact ca latifundiarul din Pipera.

sursa: fanatik

Când erau tineri, cei trei frați au întemeiat, pe banii lor, un cimitir dedicat pruncilor care au decedat înainte de a fi creștinați.

„Mă duceam cu sora mea, de exemplu unde erau cămine de copii, că ei nu erau botezați, și eu botezam câte 100 de copii odată. La o femeie care face avort nu se iartă păcatul decât prin botez. Și eu, ca să le ierte păcatele la femei, și plăteam eu bani de le lua la 100 de copii hăinuțe de botez și luăm pentru fiecare femeie un copil sau doi„, povestea Gigi Becali, în urmă cu mai mulți ani.

Urmăriți Impact.ro și pe