Ce studii are Delia Matache. S-a aflat câte clase are vedeta

Ioana Bucur, Andrei Cezar 30.09.2021, 07:58

Este una dintre cele mai talentate și iubite artiste din România, nu își dezamăgește niciodată fanii, în momentul în care urcă pe scenă. Ce studii are Delia Matache, de fapt? S-a aflat câte clase are vedeta care le dă clasă multor colegi și colege de breaslă.

Un artist complet – ce studii are Delia Matache?

Delia trăiește probabil cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. A sărbătorit recent împlinirea a nouă ani de căsnicie, are un soț care o adoră și alături de care pleacă în cele mai frumoase aventuri, în destinații care mai de care mai spectaculoase.

Profesional, Delia este un model de urmat pentru mulți tineri artiști, ea reușind să își completeze activitatea muzicală cu aparițiile pe TV, fiind jurat în două dintre cele mai mari producții ale postului Antena 1: „X Factor” și „iUmor”.

Succesul său nu a ținut de noroc, sau doar de noroc, ci este rezultatul unor ani întregi de muncă și pregătire. Ce studii are Delia Matache? Vedeta a absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” din Capitală. A studiat pianul, însă, în particular, a făcut și lecții de flaut, vreme de cinci ani. După terminarea celor 12 clase, a mers mai departe, intrând la Universitatea Națională de Muzică din București.

Delia și Răzvan Munteanu, căsătoriți de nouă ani: „Nu cred în secrete”

Discreți, veșnic îndrăgostiți, cei mai buni prieteni. Delia și soțul său, Răzvan Munteanu, au sărbătorit recent nouă ani de la nuntă. Artista a mărturisit că se bazează enorm pe sprijinul partenerului de viață, recunoscând că mariajul lor este consolidat de câteva caracteristici esențiale.

Delia a povestit, într-un interviu acordat redacției Playtech- Impact.ro, că ea și Răzvan se sprijină reciproc și că sunt, în primul rând, o echipă.

„Înseamnă foarte mult pentru mine să știu că Răzvan îmi este alături, că mă susține, ne sfătuim în orice, suntem o echipă!”, a explicat artista pentru redacția playtech.ro.

Ce studii are Delia Matache
Delia și Răzvan Munteanu

Nu există secrete în familia artistei, este convinsă că „ingredientele” care funcționează pentru relația lor sunt sprijinul reciproc, încrederea unul în celălalt și timpul petrecut împreună.

„Nu cred în secrete, ci în acele ingrediente care funcționează pentru relația fiecăruia. Cred că în cazul nostru este vorba de sprjin reciproc, încredere, timp petrecut împreună, avem pasiuni comune”, a mai precizat Delia.

„Sunt însărcinată!”

Vedeta le-a dat emoții colegilor de la „iUmor”, anunțând, în timpul filmărilor, că ar fi însărcinată.

„Sunt însărcinată!”, le spune Delia colegilor săi de la iUmor.

„Ești însărcinată?”, a întrebat-o imediat Mihai Bendeac.

„Am un bebe”, a continuat artista, moment în care își pune mâinile în jurul burții, cu zâmbetul pe buze.

„Adică Matache nu o să mai fie Matache”, spune Mihai Bendeac.

„ (Ma)Matache”, adaugă Şerban Copoț.

Soțul artistei a mărturisit pentru sursa citată că totul a fost, de fapt, o glumă și că vedeta nu este însărcinată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...