Ce studii are, de fapt, Adrian Minune. Puțini sunt cei care știu aceste detalii despre el

Nicu Stan 10.10.2021, 23:35
Ce studii are, de fapt, Adrian Minune. Puțini sunt cei care știu aceste detalii despre el

S-a aflat ce studii are, de fapt, Adrian Minune. Puțini dintre cei care îl admiră știu aceste detalii incredibile despre el. Adrian Minune se bucură de un succes răsunător în muzică încă de copil, motiv pentru care a lăsat totul de o parte și s-a dedicat exclusiv carierei de cântăreț. Astfel, cu toată sinceritatea care îl caracterizează, Adrian Minune a dezvăluit ce studii are, de fapt, respectiv  câte clase a absolvit.

Câte clase are Adrian Minune, de fapt. Mulți dintre fanii lui nu știu asa

Adrian Minune se numără printre cele mai sincere și îndrăgite persoane publice din showbiz-ul românesc, astfel că nu se dă în lături niciodată atunci când trebuie să spună lucrurilor pe nume. La fel se comportă și atunci când vine vorba de viața sa personală. Astfel, artistul, fără niciun fel de ocolișuri, a dezvăluit câte clase a absolvit și ce studii are.

Toată România știe că Adrian Minune este unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală, dar succesul cântărețului nu a venit singur ci a fost nevoie de multe sacrificii pentru a-și face apariția. Un prim sacrificiu pe care a trebui să îl facă Adrian Minune a fost acela de a renunța la școală. Astfel, Adrian Minune a dezvăluit că a lăsat orice pentru a se dedica exclusiv carierei de muzicant.

Adrian minune are doar 8 clase
Adrian minune are doar 8 clase

Cum s-a afirmat Adrian Minune la 6 ani

Elev la o școală din Colentina, Adrian Minune a reușit să impresioneze pe toată lumea atunci când a ieșit în fața clasei și a început să cânte, lucru care se întâmpla pe vremea când avea doar șase ani.

„Am iesit in fata clasei si am cantat o melodie de a lui Tudor Gheorghe, intitulata Acolo este tara mea. Am fost aplaudat indelung de toti colegii mei…Deci la doar 6 anisori s-a descoperit ca am aptitudini muzicale”, a povestit Adrian Minune.

Ce cadou i-au făcut bunicii lui Adrian Minune

Bunicii lui Adrian Minune, lăutari de meserie, au observat talentul nepotului și i-au făcut cadou un acordeon. În plus, Adrian minune a mai spus că după ce i-au fost descoperit talentul muzical, avea fel și fel de invitații la diferite evenimente pentru a cânta.

“Din acel moment am participat la toate activitatile scolare si la Cantarea Romaniei ca prim solist. Elevii din clasele 4- 8 ma chemau la toate banchetele. In aceasi perioada bunicii mei(Niculina si Vasile), care se trag tot din familie de lautari, mi-au cumparat acordeon si m-a dus la un profesor de muzica D-ul Sfantu, iar mai apoi la Domnul Florian”, a mai adăugat Adrian Minune.

Adrian Minune a renunțat la liceu

După terminarea gimnaziului, Adrian Minune s-a înscris la Liceul Tehnic Traian, însă a renunțat la studii în clasa a IX-a.

Urmăriți Impact.ro și pe