Ce studii are Cristian Tabără. Puțini știu ce meserie are, de fapt, la bază celebrul prezentator

Diana Dumitrache 31.07.2020, 20:44

Este unul dintre cei mai buni jurnalişti din România, a fost reporter şi prezentator la PRO TV, apoi la TVR, însă puţini ştiu ce meserie are, de fapt, Cristian Tabără.

Meseria lui Cristian Tabără, una neaşteptată

Cariera lui Cristian Tabără este una de invidiat. Acesta a fost reporter pentru Știrile Pro Tv, a realizat și prezentat emisunile „Parte de carte” și „Te vezi la Știrile Pro TV”. Mai apoi între 2010 și 2012 a făcut parte din echipa organizatorică a proiectului Fabrica de Staruri, difuzat la postul Prime TV în Republica Moldova. Din 2014 până în 2019 a lucrat la Publika din Chişinău. A urmat apoi colaborarea cu televiziunea din Republica Moldovă, iar acum este moderator al emisiunii „Exclusiv în România”. Pentru reuşitele sale în televiziune, a fost recompensat cu numeroase premii şi dinstinctii.

Ce studii are Cristian Tabără. Puțini știu ce meserie are, de fapt, la bază celebrul prezentator

Cristi Tabăra a terminat Facultatea de Teologie din Oradea, aşadar ar fi trebuit să fie preot.

„Despre mine nu am să vă spun foarte multe. Poate doar faptul că nu sunt un personaj ușor de suportat. Sunt veșnic prins cu câte ceva. Uneori tipicar și perfecționist, om al regulilor (deși plin de greșeli, ca mai toată lumea), cu tendințe de lider militarist. Mă descriu bine cuvintele Sfântului Apostol Pavel. «Nu fac binele pe care îl vreau, ci răul pe care nu îl vreau». Și, în completare, cuvintele sutașului Corneliu către Mântuitor: «Cred, Doamne, ajută necredinței mele! »”, a declarat moderatorul conform TVR.

Scandalul care aproape i-a distrus cariera şi care l-a dus în pragul depresiei

Scandalul de pedofilie din 2010 în care a fost tărăgănat jurnalistul l-a afectat enorm. Atunci, o fetiță de 12 ani, îndemnată de familie, a depus o plângere de abuz sexual împotriva prezentatorului. A fost acuzat de viol, însă procurorii au dat soluția de neînceperea urmăririi penale a lui Tabără, în cele din urmă. Imaginea sa a fost distrusă, motiv pentru care a decis atunci să părăsească România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...