Ce măsuri au luat șefii de la PRO TV pentru filmările serialului Videochat. Cum interacționează actorii

Diana Radu 24.07.2020, 10:24
Ce măsuri au luat șefii de la PRO TV pentru filmările serialului Videochat. Cum interacționează actorii

Noul serial de comedie „Videochat” lansat pe PRO TV în luna iunie vine cu noi reguli pentru actori. Având în vedere perioada de pandemie în care ne aflăm șefii postului de televiziune pe care este difuzat serialul în fiecare sâmbătă seară vor să se asigure că actorii sunt în siguranță pe platourile de filmare.

Cum se desfășoară filmările serialului Videochat de pe PRO TV

Actorul Marius Florea Vizante care-l interpretează pe Popovici, un şmecheraş de la bloc, din cartier, care vrea şi el nişte diversitate în viaţă, a dezvăluit cum se desfășoară filmările. Acesta spune că regulile de distanțare a schimbat și regulile din platou.

Astfel, actorii din Videochat fac repetiții doar pe zoom fără a se întâlni fizic, iar în momentul filmării nu au voie mai mult de doi actori în aceeași încăpere. De asemenea, aceștia respectă normele de distanțare, poartă mască și se dezinfectează periodic.

„Interacţionăm zilnic pe zoom la repetiţii şi ne vedem în ziua filmării cu toţii, păstrând evident toate normele legate de distanţare, purtarea măştii şi dezinfectare. La momentul filmării propriu-zise, nu sunt mai mult de doi actori în aceeaşi încăpere la cadru, aşa că n-aş putea spune că interacţionez direct la filmare, ci la repetiţii”, a declarat Marius Florea Vizante pentru Click.

videochat, pro tv, serial, actori, pandemie
Cum se desfășoară filmările serialului Videochat de pe PRO TV

„Avem ironie și umor în Videochat”

Scenariul serialului este scris de Alexandru Popa, iar regia îi aparține lui Vlad Zamfirescu. Despre acest serial, Andi Vasluianu, unul dintre actorii care fac parte din distribuție spune că are un umor subtil și în ciuda numelui nu are nimic vulgar.

„Serialul are un umor subtil. E scris foarte bine, nu are nimic vulgar sau grobian, chiar dacă până la urmă vorbim despre un subiect delicat. Andrei, personajul pe care îl joc, e smart, e adaptabil, doar așa ar reuși să atragă pe cineva care n-ar face niciodată așa ceva. Avem ironie și umor în Videochat, să vă uitați sâmbătă noapte”, a declarat Andi Vasluianu.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe