Ce strigă vânzătorii de la piață după Dan Negru. Și ei îl recunosc drept zgârcit

Stan Filon 20.01.2021, 08:57
Ce strigă vânzătorii de la piață după Dan Negru. Și ei îl recunosc drept zgârcit

Dan Negru nu mai poate ascunde adevărul! Chiar dacă a încercat să simuleze ani de zile, acum toată lumea a aflat, chiar și țăranii de la piața unde își face zilnic cumpărăturile știu. Îndrăgitul prezentator de televiziune, regele Revelioanelor, cum mai este cunoscut în România, este pur și simplu zgârcit.

Dan Negru nu se mai poate ascunde nici în fața vânzătorilor de la piață, care au aflat că este zgârcit

Este zgârcit și, culmea, se mândrește cu asta! Vedeta de televiziune nu regretă deloc că i s-a dus vestea că ar fi zgârcit. Oricum, el are o altă denumire pentru acest …obicei. Spune că la el la Timișoara, oamenii sunt mai cumpătați, calculați și echilibrați.

”Mă bucură faima asta, bănățenii au un soi de cumpătare care în alte părți ale țării poate să fie privită ca zgârcenie. Mi-am luat o maşină bună abia după ce am avut o casă bună şi aveam prieteni care-mi spuneau că sunt zgârcit din cauza asta. Exemple ca astea mi-au consolidat brandul de zgârcit şi azi mi-e de folos.

Dan Negru nu se mai poate ascunde nici în fata vanzatorilor de la piata, care au aflat ca este zgarcit
Dan Negru nu se mai poate ascunde nici în fata vanzatorilor de la piata, care au aflat ca este zgarcit

”Nu avem discuții din cauza banilor”

Când ajung prin piață, iau mai ieftin produsele: „Hai, Negrule, ştiu că eşti zgârcit, le dau mai ieftin, strigă după mine vânzătorii.

Nu avem discuții din cauza banilor. Părinții şi bunicii mei au fost deportați în Bărăgan şi au reuşit să supraviețuiască după ce li s-a confiscat tot de statul comunist de atunci. Condițiile mele de azi sunt incomparabile, aşa că nu am cum să mă plâng vreodată. Probabil trăiesc cele mai bune vremuri din istoria familiei mele, nu am cum să mă plâng”, a spus Dan negru pentru revista VIVA!

După ce că este zgârcit, pandemia i-a mai încurcat și afacerile! ”E mult spus afaceri, am nişte investiții mărunte care-mi permit să aleg formatele de televiziune care-mi plac şi care-mi dau liniştea familiei. Dar, da, au fost şi ele lovite de pandemie. Aşa cum pandemia mi-a lovit în plin meseria, cea de prezentator TV. A fost un an greu”, a adăugat el pentru sursa citată.

Zgârcit, dar nu la distracție

Chiar dacă este cumpătat, calculat și echilibrat, cum îi place lui să spună, este bine că Dan Negru nu este zgârcit la distracție și voie bună, iar acest lucru s-a văzut cu ochiul liber la petrecerea organizată de el la noaptea dintre ani, când Revelionul de la Antena 1 a fost lider de audiență.

Revelionul Starurilor cu măști a avut aproape 4 milioane de telespectatori în fiecare minut. Dan Negru și-a depășit recordul de anul trecut, iar anul acesta a înregistrat o audiență de nu mai puțin de 8 ori mai mare decât principalul său concurent, PRO TV, care însă a difuzat filme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI