Ce spune Simona Halep despre primul iubit. Dezvăluirea pe care românca o face după mulți ani

Ana Anitoiu 20.08.2022, 19:20

Simona Halep a fost nevoită să vorbească despre primul ei iubit. Sportiva a făcut o dezvăluire după ce a primit această întrebare incomodă la turneul WTA 1000 de la Cincinnati din această săptămână, pe care l-a abandonat din cauza unei accidentări la o coapsă.

Simona Halep, despre primul ei iubit

Când s-a retras de la Cincinnati, Simona Halep urma să evolueze în turul doi contra rusoaicei Veronika Kudermetova. Pentru ea urmează ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, ce se va desfăşura în perioada 29 august – 11 septembrie.

Însă, înainte de a părăsi turneul de la Cincinnati, Simona Halep, în vârstă de 30 de ani, care ocupă locul 6 WTA, a fost întrebată de organizatori dacă își aduce aminte de primul ei iubit. „A fost cu mult timp în urmă, nu-mi mai aduc aminte”, a fost răspunsul pe care l-a dat jucătoarea de tenis, cu zâmbetul pe buze.

Ce spune Simona Halep despre primul iubit
Toni Iuruc si Simona Halep

Pe cine a iubit Simona Halep înainte de a se căsători cu Toni Iuruc

Campioana Simona Halep a avut o relație amoroasă cu Costa, fiul lui Teia Sponte, fostul vicepreședinte de la FCSB și un apropiat al lui Gigi Becali. Cei doi au petrecut vacanțe în Dubai, păreau fericiți împreună și multe persoane au crezut că vor ajunge să se căsătorească. Însă, au luat decizia să se despartă și au circulat zvonuri conform cărora el i-ar fi fost infidel.

La ceva timp după ce s-a despărțit de Costa Sponte, Simona Halep a avut o relație cu jucătorul de tenis Radu Barbu. Cei doi s-ar fi cunoscut prin intermediul fostului ei antrenor, Andrei Mlendea. Ulterior, l-a întâlnit pe omul de afaceri Toni Iuruc.

Cei doi s-au căsătorit civil la data de 15 septembrie 2021 și au respectat tradițiile machedonești, în contextul în care ambii sunt aromâni. Petrecerea lor de nuntă va avea loc în acest an, pe 13 noiembrie, la Sinaia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...