Ce spune primul soţ al Mariei Constantin despre noul bust al vedetei. „Fosta mea soție nu mai e decentă” (exclusiv)

Stan Filon 12.03.2021, 15:17
Ce spune primul soţ al Mariei Constantin despre noul bust al vedetei. „Fosta mea soție nu mai e decentă” (exclusiv)

Noile silicoane ale Mariei Constantin au făcut valuri! Interpreta de muzică populară și-a făcut un cadou special, de ziua ei. Vestea și fotografiile au ajuns și la fostul ei soț, Ciprian Tapota, care i-a transmis un mesaj celei pe care a iubit-o nebunește.

Fostul soț al Mariei Constantin a văzut poze cu noul bust al vedetei. Ce mesaj i-a transmis

Maria Constantin și Ciprian Tapota au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar aceasta s-a încheiat urât. Nu a fost doar lapte și miere, iar artista l-a acuzat că o agresa regulat. La rândul său, Ciprian Tapota a acuzat-o că l-a furat, atunci când s-au despărțit.

Cei doi au fost la cuțite ani de zile, dar au un copil împreună și au decis de curând să cadă la învoială și să treacă peste toate ”peripețiile” din trecut, de dragul copilului ajuns acum la vârsta de 12 ani. Ciprian Tapota a trecut și peste modul cum s-au despărțit.

Fostul sot al Mariei Constantin a vazut poze cu noul bust al vedetei. Ce mesaj i-a transmis
Fostul sot al Mariei Constantin a vazut poze cu noul bust al vedetei. Ce mesaj i-a transmis

Au îngropat securea războiului

”Maria a plecat de acasă într-o seară în care eu și familia mea eram la un eveniment. Când a plecat, a luat și o parte din costumele mamei mele, precum și o parte din galbenii familiei. Ea și dorește scandal, altfel nu se ajungea aici! Ar trebui să se gândească la faptul că, peste ani, copilului îi va fi rușine să o privească-n ochi pentru că a făcut ce a făcut.

Aparițiile acestea nu îi fac deloc cinste! Fosta mea soție nu mai e decentă! Eu îmi doresc să se gândească mai mult la copilul nostru”, dezvăluia Tapota, în urmă cu opt ani, pentru gorjdomino.ro.

Acum, lucrurile s-au schimbat și cei doi au decis să îngroape securea războiului, de dragul fiului lor. I-a transmis chiar și un mesaj frumoasei blondine, după ce a văzut pozele cu noul ei decolteu. “Să fie sănătoasă! Să facă ce vrea ea. Acum ne înțelegem bine, asta e, la urma-urmei, suntem oameni. Maria îl vizitează pe băiat, nu este indiferentă. Avem un copil împreună, trebuie să ne înțelegem de dragul lui”, ne-a spus bărbatul.

Maria Constantin și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare despre noile ”achiziții”. “Pentru că mâine este ziua mea, am decis că a venit momentul să mă las pe mâna celui mai bun doctor de chirurgie plastică, doctorul Pascal Dameh, și să îmi rezolv complexul pe care îl aveam, așa că am decis împreună că cea mai bună variantă ar fi implantul mamar”, a anunțat vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...