Ce spune Gigi Becali despre decizia instanţei cu privire la procesul intentat de Anamaria Prodan. Latifundiarul, furibund

Nicu Stan 28.10.2021, 17:57
Ce spune Gigi Becali despre decizia instanţei cu privire la procesul intentat de Anamaria Prodan. Latifundiarul, furibund

Gigi Becali a făcut declarații furibunde după ce CNCD l-a sancționat în urma plângerii depuse de Anamaria Prodan. Impresara l-a pârât pe latifundiarul din Pipera după ce acesta a făcut o declarație nelalocul ei în timpul scandalului transferului lui Dennis Man la Parma.

Gigi Becali nu se consideră vinovat. CNCD l-a amendat după ce a discriminat-o pe Anamaria Prodan

Gigi Becali a fost amendat pentru discriminare de CNCD după ce Anamaria Prodan l-a denunțat. Anamaria Prodan este în culmea fericirii după ce CNCD i-a dat dreptate.

Nu același lucru se poate spune despre Gigi Becali. Patronul FCSB este un pachet de nervi după decizia CNCD împotriva lui.

Gigi Becali a discriminat-o pe Anamaria Prodan
Gigi Becali a discriminat-o pe Anamaria Prodan

Nu este discriminare, crede Gigi Becali

”Nu mă interesează ce decizie au luat ei. Ce discriminare? Asta-i discriminare, că am zis că nu fac afaceri cu femei? Sunt niște prostii”, a spus Becali, potrivit fanatik.ro.

Anamaria Prodan, în al nouălea cer

”Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum ar trebui să ne purtăm unii cu alții, în această societate în care trăim cu toții – cu respect, cu profesionalism, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri. Tot așa ne învață și: biserica, mămica în primii 7 ani de viață, școala, legea, statul.

Gigi Becali ar discrimina pe cine dorește

Pe unii din noi… pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează “tâmpeniile” celor de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă… Am totuși o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și a jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă?

Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită?”, a scris Anamaria Prodan, pe contul său de Instagram.

Declarația lui Gigi Becali, care i-a atras amenda din partea CNCD

Pe de altă parte, Gigi Becali ar fi făcut declarații discriminatorii, potrivit CNCD vizavi de Anamaria Prodan.

”Nu o să mai vorbesc niciodată în viața mea cu Anamaria. O lăsăm în pace. Eu nu discut cu femei, afaceri nu fac dacă ești femeie. Du-te, bă femeie, nu fac cu tine afaceri. Nu discut cu ele. Așa fac eu, treaba mea. Am vorbit cu ea pentru că îl respectam pe Reghe, pentru că e nevasta omului cu care am lucrat. Altfel călca la mine vreodată? Nu mai vreau să vorbesc despre ea”, este declarația lui Gigi Becali care i-a atras sancțiunea de la CNCD.

Urmăriți Impact.ro și pe