Ce spune Dan Negru despre scandalul dintre Diana Şoşoacă şi televiziunea Rai Uno: „Trustul face jocuri politice”

Stan Filon 14.12.2021, 14:08
Ce spune Dan Negru despre scandalul dintre Diana Şoşoacă şi televiziunea Rai Uno: „Trustul face jocuri politice”

Dan Negru se implică în scandalul momentului, cel provocat de senatoarea Diana Șoșoacă, care a chemat poliția după ce un interviu s-a transformat într-o luptă corp la corp. Scandalul este unul încâlcit și nu prea se cunosc exact datele. Din ce s-a aflat până acum, senatoarea ar fi convenit să acorde un interviu unei echipe de jurnaliști de la televiziunea italiană Rai Uno, însă aceasta a fost de acord să răspundă doar la trei întrebări. Totul s-a transformat însă într-un adevărat scandal.

Ce spune Dan Negru despre scandalul dintre Diana Şoşoacă şi jurnaliștii italieni de la Rai Uno

Diana Șoșoacă și soțul său se află în centrul unui scandal de proporții, care a devenit internațional, după ce s-au certat ca la ușa cortului cu o echipă de jurnaliști italieni de la televiziunea Rai Uno. Jurnaliștii au dorit să-i ia un interviu senatoarei, aceasta însă a fost de acord să răspundă la trei întrebări.

Din ce s-a aflat acum, Daiana Șoșoacă, cunoscută militantă anti-vaccin, ar fi spus că pandemia aceasta se va lăsa cu un proces imens, ca cel de la Nuremberg. Jurnaliștii au cerut dovezi pentru cele spuse, iar senatoarea și-a pierdut cumpătul și i-ar fi închis în cabinetul său de avocat, unde avea loc interviul. Diana Șoșoacă a sunat la 112, unde a cerut ajutorul forțelor de ordine.

Ce spune Dan Negru despre scandalul dintre Diana Sosoaca si jurnalistii italieni
Ce spune Dan Negru despre scandalul dintre Diana Sosoaca si jurnalistii italieni

Soțul Dianei Șoșoacă, sub control judiciar

Polițiștii au venit la fața locului, însă în ambuscada care s-a creat, soțul senatoarei l-ar fi agresat pe unul dintre polițiști, dar și pe jurnalista italiană. Cert este faptul că Dumitru Silvestru Șoșoac a fost pus sub control judiciar și nu are voie să părăsească țara timp de 60 de zile, fiind anchetat pentru ultraj.

Acum, celebrul jurnalist Dan Negru se implică și el în acest scandal încâlcit, venind cu acuzații la adresa jurnaliștilor italieni și ai televiziunii pentru care lucrează aceștia. Vedeta Antenei 1 a scris un text pe rețelele de socializare prin care spune că postul de televiziune Rai Uno este unul puternic implicat politic.

„Aiurea! RAI performează in divertisment tv dar e părtinitoare politic de ani de zile. Trustul face jocuri politice. Divertismentul tv pe care îl promovează trustul cu formate internaționale cu bucătari, talent show-uri muzicale sau reality-uri încerca să curețe imaginea murdară politică pe care o are.

„Manipulare politică”

E o practică des folosită în trusturi media europene sau americane: faci divertisment tv cu show-uri scumpe pe o tv generalistă și acoperi astfel manipularea politică pe care celelate televiziuni din trust o fac”, a transmis Dan Negru, pe Facebook.

Vedeta Antena 1 spune că românii nu ar trebui să mai privească cu atâta admirație la posturile de televiziune din afara țării, deoarece și acolo sunt făcute jocuri politice.

„Asta face RAI! Cele trei rețele de televiziune RAI sunt împarțite de principalele grupări politice din Italia:

Rai Uno este pro-guvernamental. Rai Due este de centru-dreapta. RaiTre este de centru-stânga chiar dacă acum conducerea RAI Tre este pro Movimento 5 Stelle. E tot în joc politic. Nu vă mai uitați admirativ la orice e din afară. Adeseori cei mari sunt mari doar pentru că stăm noi în genunchi”, a mai zis Dan Negru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...