Ce spune Cătălin Botezatu despre rochia aleasă de Simona Halep pentru cununia civilă. Cu ce a greşit Toni Iuruc

Iancu Andreea 15.09.2021, 19:59
Ce spune Cătălin Botezatu despre rochia aleasă de Simona Halep pentru cununia civilă. Cu ce a greşit Toni Iuruc

În această după-amiază a avut loc unul dintre cele mai așteptate evenimente din lumea sportului românesc. Celebra jucătoare de tenis, Simona Halep, și iubitul său, omul de afaceri Toni Iuruc, au decis să răspundă cu un “DA” hotărât în fața ofițerului de Stare Civilă. Cei doi miri au organizat o petrecere rafinată, alături de aproximativ 300 de invitați, cu ocazia cununiei civile. Dincolo de cadrul romantic, decorat cu flori, cei care au strălucit au fost în mod evident proaspeții soți. Despre rochia aleasă de Simona Halep, dar și despre ținuta purtată de soțul său, a vorbit creatorul Cătălin Botezatu. Designerul a explicat cu ce a dat greș Toni Iuruc în alegerea ținutei.

Cătălin Botezatu despre rochia aleasă de Simona Halep la cununia civilă

Designerul român a apreciat vestimentația pentru care au optat mirii la petrecerea cununiei civile. În timp ce Simona Halep a ales să îmbrace o rochie rafinată și simplă, cu model delicat de broderie în partea de sus, Toni Iuruc a purtat un costum închis la culoare, accesorizat cu un papion negru. Specialistul Cătălin Botezatu a avut astfel numai cuvinte de laudă pentru alegerile celor doi soți, apreciând rochia aleasă de Simona Halep pentru cununia civilă.

Totodată, machiajul, realizat de Alexandru Abagiu, dar și coafura sportivei, care a fost coafată de către hairstylist-ul Sorin Stratulat, s-au îmbinat perfect cu ținuta, dar și cu trăsăturile jucătoarei de tenis, punându-i în evidență ochii și chipul care astăzi a radiat de fericire. Designerul chiar a recomandat ca exemplu ținuta Simonei, pentru orice domnișoară sau doamnă care participă la un astfel de eveniment.

Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul. Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe. Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței. Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!, a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

Cătălin Botezatu despre rochia aleasă de Simona Halep pentru cununia civilă
Simona Halep și Toni Iuruc au purtat ținute extrem de elegante

Ce spune creatorul de modă despre vestimentația mirelui. Cu ce a dat greș Toni Iuruc

În timp ce rochia Simonei Halep a fost una extrem de lăudată de către designer, Cătălin Botezatu a avut câteva obiecții în privința ținutei lui Toni Iuruc. Se pare că soțul Simonei Halep ar fi putut adopta o vestimentație ușor mai relaxată, renunțând la papion și deschizând cămașa la câțiva nasturi. Cu toate acestea, Botezatu a afirmat faptul că bărbatul a fost îmbrăcat corect.

Costumul este unul OK, de culoare închisă! Poate aș fi umblat puțin la pantaloni, nu i-aș fi lăsat să cadă atât de mult, să facă acele cute pe pantof. În general, pantalonul se poartă foarte apropiat de gambă. Bine, acolo unde este cazul, dar în nici un caz să facă astfel de cute. Aș fi umblat puțin și la modelul pantofului, dar per general sunt OK ca pereche. Dar, dacă stau bine să mă gândesc, având în vedere să Simona a optat pentru o ținută atât de simplă, el putea să renunțe la cravată și să deschidă un nasture sau chiar doi la cămașă. Evident, a ales varianta elegantă, ceea ce nu este rău deloc!, a mai explicat designerul.