Abia acum a povestit. Adrian Enache, despre ce s-a întâmplat la ultima întâlnire cu Ion Dichiseanu

Badea Violeta, Gabriel Peneș 24.08.2021, 16:16
Abia acum a povestit. Adrian Enache, despre ce s-a întâmplat la ultima întâlnire cu Ion Dichiseanu

Adrian Enache păstrează în inimă câteva amintiri de neuitat cu regretatul Ion Dichiseanu. Îndrăgitul solist a făcut câteva mărturisiri emoționante despre relația specială pe care o avea cu marele actor. Iată ce s-a întâmplat la ultima întâlnire cu Ion Dichiseanu!

Adrian Enache, despre reîntâlnirea cu Ion Dichiseanu

Adrian Enache, în vârstă de 55 de ani, a făcut câteva mărturisiri dureroase despre relația pe care o avea cu regretatul Ion Dichiseanu. Celebrul cântăreț l-a admirat enorm pe marele actor și are câteva amintiri cu acesta pe care nu le va uita niciodată.

Adrian Enache a vorbit cu emoție despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu Ion Dichiseanu care, din păcate, de mai multe luni nu se mai află printre noi. Acesta a spus ce părere avea despre artist și ce lucruri a învățat de la el. Cei doi s-au văzut ultima oară vara trecută.

Ion Dichiseanu a murit la 87 de ani
Ion Dichiseanu a murit la 87 de ani

Adrian Enache a jucat alături de Ion Dichiseanu

Adrian Enache a primit șansa de a juca în cel mai recent film al lui Radu Jude, „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc”, care a câştigat „Ursul de Aur” la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin. Soarta a făcut ca din distribuția peliculei să facă parte și Ion Dichiseanu. Din păcate,marele actor avea să joace ultimul său rol.

„Pentru mine reîntâlnirea cu marele actor Ion Dichiseanu a fost extrem de scurtă, atunci, dar memorabilă. Abia după ce s-a stins am înţeles că am primit harul să-l mai pot vedea încă o dată la lucru pe Ion Dichiseanu.

Era atât de cuceritor, încât cu greu cred că se va mai naşte un altul capabil să-i facă concurenţă. Schimbai două, trei fraze cu el şi ţi se schimba şi starea de spirit, deseori. De la el am furat mereu şi meserie, dar şi arta de a fi mereu galant în relaţia cu femeile!”, a spus Adrian Enache.

Ion Dichiseanu a murit la 87 de ani

Ion Dichiseanu a murit la vârsta de 87 de ani, pe data de 20 mai, la Spitalul Floreasca, unde a stat internat câteva luni. Actorul se confrunta cu probleme de sănătate și, din păcate, a pierdut lupta cu boala.

Regretatul artist a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, Facultatea de Teatru din București în 1959. A fost un actor extrem de iubit și apreciat datorită întregii sale activități artistice în cadrul Teatrului Nottara, precum și pentru numeroasele roluri care l-au consacrat în cinematografie, teatru de televiziune și teatru radiofonic.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...