Ce spun vecinii despre şoferiţa beată care a ucis patru muncitori în Iaşi. Gestul făcut de femeie înainte de a se urca la volan

Ioana Bucur 18.06.2022, 21:15
Ce spun vecinii despre şoferiţa beată care a ucis patru muncitori în Iaşi. Gestul făcut de femeie înainte de a se urca la volan

O femeie în vârstă de 39 de ani, care consumase alcool, a produs un accident cumplit în Iași, mașina condusă de ea lovind șapte persoane. La o zi după teribilul incident, vecinii acesteia au rupt tăcerea. Ce au spus despre şoferiţa beată care a ucis patru muncitori. Ce gest a făcut chiar înainte de a se urca la volan.

Vecinii, primele declarații despre şoferiţa beată care a ucis patru muncitori în Iaşi

Un apel la 112, făcut în noaptea de 16 spre 17 iunie, anunța un accident rutier pe șoseaua Păcurari din Iaşi. O femeie aflată la volanul unui autoturism a lovit şapte muncitori ai societăţii Citadin SA, care reparau capacul unei guri de canalizare prin care este evacuată apa pluvială.

„Lucrarea a fost semnalizată, avut barieră, a avut popice. Popicele au fost spulberate. Muncitorii aveau veste avertizoare. Mașina era cu lumini de avarie și acel girofar”, a declarat Cristian Bârzu – director tehnic al firmei angajatoare.

În urma impactului violent, patru dintre aceștia au murit pe loc. Alţi trei muncitori au fost răniţi şi au fost duşi la spital.

„Au fost găsite opt persoane implicate în acest accident. Din păcate, patru au decedat la locul accidentului. Este vorba despre patru muncitori. Pentru unul s-a încercat resuscitarea, dar fără răspuns. Și patru au fost aduși în UPU a Spitalului Sf. Spiridon”, a transmis Diana Cimpoeșu – coordonator UPU-SMURD.

La scurt timp după apariția echipajelor de poliție la fața locului, femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, ce a arătat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferița a a fost transportată apoi la spital pentru prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ce spun vecinii despre soferita beata care a ucis patru muncitori in Iasi. Gestul facut de femeie inainte de a se urca la volan

 

„A văzut-o vecinul de alături, la nu știu ce oră, pe la 10 seara”

În timp ce familiile bărbaților care și-au pierdut viața încearcă să accepte tragedia, unii dintre vecinii femeii care a produs accidentul din Iași au dezvăluit că au văzut-o înainte de accident. Aceasta ar fi zâmbit înainte de a urca la volan.

„A văzut-o vecinul de alături, la nu știu ce oră, pe la 10 seara. Era zâmbăreață, așa. S-a urcat la volan și a plecat”, a declarat un vecin, potrivit Digi24.

Inițial, șoferița pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, decizându-se arestarea preventivă pentru 30 de zile.

„La data de 18 iunie, femeia reţinută a fost prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţa care a dispus arestarea preventivă a acesteia pentru 30 de zile”, au informat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, potrivit Agerpres.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...