Ce se știe despre noul iubit al Claudiei Pătrășcanu. Chiar Gabi Bădălău a dat-o de gol

Badea Violeta, Diana Dumitrache 09.09.2021, 18:23
Ce se știe despre noul iubit al Claudiei Pătrășcanu. Chiar Gabi Bădălău a dat-o de gol

Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu este departe de a se fi încheiat. Cei doi se află în plin proces de divoț și duc o luptă aprigă pentru custodia celor doi copii. De data aceasta, afaceristul este nemulțumit pentru că solista i-a luat pe cei doi băieți ai lor și s-a mutat la Constanța. Gabi Bădălău este convins că în spatele acestei decizii se află un bărbat.

Claudia Pătrășcanu ar fi părăsit Bucureştiul pentru un bărbat

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în plin proces de divorț de un an de zile. De ceva timp, cântăreața a luat decizia de a se muta împreună cu cei doi copii la Constanța, lucru care l-a deranjat teribil pe Gabi Bădălău. Afaceristul este nemulțumit, fiindcă această decizie îl împiedică pe el să petreacă timp cu cei doi băieți.

Cu toate astea, Claudia Pătrășcanu pare hotărâtă să nu revină în Capitală prea curând. Astfel, Gabi Bădălău este nevoit să bată drumul până la Constanța pentru a-i vedea pe cei doi fii ai săi, Nicholas și Gabriel.

În urma procesului de astăzi, 9 septembrie, cei doi au dat impresia că au păstrat o relație civilizată de dragul copiilor lor. Însă, tensiunile sunt departe de a se fi terminat.

Gabi Bădălău i-a reproșat soției lui că îl ține departe de cei doi băieți, fiindcă nu dorește să se mute la București. Afaceristul a precizat că nu-l interesează alegerile cântăreței, dar această decizie îl împiedică pe el să petreacă mai mult timp cu Nicholas și Gabriel.

„Claudia mi-a spus cu subiect și predicat că nu vrea să vină la București. Eu n-am nicio problemă, copiii să stea cu Claudia, dar una e să-mi doresc să ies cu copiii la pizza, la un suc, să ieșim la film, la fotbal, copiii cresc, e normal să aibă nevoie și de mine ca tată, alta e să fac până la Constanța dus întors. Eu vorbesc doar de interesul copiilor”, a declarat Gabi Bădălău, conform spynews.ro.

Razboiul dintre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu este departe de a se fi incheiat
Razboiul dintre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu este departe de a se fi incheiat

 „Are vreun iubit acolo și îi e greu să plece în momentul ăsta”

Gabi Bădălău este de părere că solista și-a făcut un nou iubit în Constanța, fiindcă refuză să se mute la București. Celebrul afacerist o sfătuiește să se gândească la viitorul și la educația celor doi copii.

„Sunt convins că pentru Claudia e mult mai ok aici, doar că ea probabil și-a refăcut viața sentimentală, are vreun iubit acolo și îi e greu să plece în momentul ăsta. Ar trebui să se gândească mai bine și să fie conștientă că au un viitor mai bune aici lângă mine”, a mai adăugat Gabi Bădălău.

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...