Ce se întâmplă între Ianis Hagi și noua iubită. Ce sacrificii face tânăra pentru fericirea fotbalistului

Andrei Cezar 15.07.2021, 12:04
Ce se întâmplă între Ianis Hagi și noua iubită. Ce sacrificii face tânăra pentru fericirea fotbalistului

Noua iubita lui Ianis Hagi face sacrificii pentru a-i fi alături fotbalistului naționalei. Pe plan sportiv, jucătorul lui Rangers are motive de bucurie. Alături de echipa de pe Ibrox Park fiul ”Regelui” a reușit să cucerească titlul în sezonul trecut, după o pauză de 10 ani, fiind cel mai bun pasator decisiv al formației antrenate de Steven Gerrard.

Ce se întâmplă între Ianis Hagi și noua iubită. Ce sacrificii face tânăra pentru fericirea fotbalistului

Aportul jucătorului român pentru Rangers a fost esențial în cucerirea celui de-al 56-lea titlu din istoria clubului scoțian. Chiar dacă nu a evoluat ca titular meci de meci, Ianis Hagi a reușit să înscrie goluri importante și să ofere pase decisive colegilor săi. O altă performanță notabilă pe care fiul ”Regelui” a reușit-o alături de Glasgow Rangers a fost aceea că echipa sa a câșgat campionatul în Scoția fără nicio înfrângere.

Mijlocașul ofensiv român și-a pus amprenta asupra jocului echipei sale și în Europa League, unde Rangers a reușit să ajungă în optimile de finală. În această fază a competiției ”protestanții” au fost eliminați de formația unde evoluează Nicolae Stanciu, Slavia Praga.

Evoluțiile bune ale lui Ianis Hagi din meciurile din campionat, dar și din cupele europene au atras atenția unor cluburi importante de pe bătrânul continent. Lazio,  Sevilla și VFL Bochum se numără printre formațiile care și l-au dorit pe român. De asemenea, turcii de la Galatasaray l-au curtat intens și ei pe Hagi Jr, mai ales că numele său are o istorie fabuloasă în cadrul clubului din Istanbul.

Ce face iubita lui Ianis Hagi pentru fericirea lui
Ce face iubita lui Ianis Hagi pentru fericirea lui

Hagi Jr.: ”Stau bine cu dragostea”

Până acum, niciuna dintre aceste oferte nu s-a concretizat, iar cel mai probabil Ianis va continua sub comanda lui Steven Gerrard și în sezonul viitor.

Și în plan personal este fericit. Fotbalistul de 22 de ani al naționalei are o relație de câțiva ani cu o tânără de 18 de ani din Constanța. Elena Tănase este fiica unui cunoscut om de afaceri de la malul mării. Elevă la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Constanța, tânăra își dorește, ca după terminarea studiilor, să îi fie în permanență alături iubitului ei și să se mute cu el, potrivit playtech.ro

Extrem de discret cu viața lui personală, fotbalistul de 22 de ani își dorește ca acest capitol să rămână în afara luminilor reflectoarelor cât mai mult timp.

Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a spus Ianis Hagi la Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe