Ce se întâmplă înaintea unui concert Delia. Vedeta a arătat tot fanilor

Badea Violeta 02.07.2021, 19:32

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar concertele ei sunt adevărate spectacole. Artista impresionează de fiecare dată prin ținutele ei, care mai de care mai sofisticate și mai colorate, dar și prin scenografie, grafică specială și dansatori extrem de talentați. Cântăreața a dezvăluit pe contul ei de Instagram ce se întâmplă înainte de fiecare concert.

Ce se întâmplă înaintea unui concert Delia

Concertele Deliei sunt la mare căutare de fiecare dată, deoarece publicul a fost cucerit de spectaculozitate momentelor pe care le oferă artista. Frumoasa blondină a susținut, joi, 1 iulie, un concert cu muzică live și band printre valurile marii negre. Toată lumea s-a putut bucura la bordul unui yacht catamaran construit în Turcia de un show incendiar oferit de îndrăgita cântăreață.

De această dată, frumoasa Delia i-a lăsat pe fanii săi din mediul online să pătrundă în culisele evenimentului. Vedeta a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini, iar oamenii au putut vedea cum se pregătește Delia înainte de un concert.

Din filmulețele pe care le-a postat pe Instastory, fanii vedetei au putut observa cum se pun la cale ultimele detalii, însă totul este lejer și fără stres la Delia. Stăpână pe talentul și pe vocea sa, cântăreața glumeşte foarte mult cu oamenii săi de bază, ba chiar se și mănâncă ceva înainte de a urca pe scenă și de a începe mult așteptatul spectacol.

Delia Matache
Delia Matache

Delia este una dintre cele mai urmărite vedete din România

Delia Matache este una dintre cele mai iubite vedete din România. Celebra cântăreață își ține la curent de fiecare dată fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. De fiecare dată, Delia postează mai multe videoclipuri la secțiunea de stories de pe Instagram. Blondina publică de foarte multe ori filmulețe din vacanțe, dar vorbește cu fanii ei și despre lucrurile care o nemulțumesc. Zilele trecute, vedeta s-a arătat deranjată de gradele ridicate și de canicula ultimele zile.

„Refuz să ies afară. Este cald, soare și mă doare sufletul că este cald și soare. Este prea cald pentru București! București nu e Zanzibar, nu e Dubai, nu e Mykonos. Maxim 25 de grade ar fi perfect, să poți alerga în Herăstrău. Ce mă fac eu mâine în platoul ăla de la Romexpo? Platoul ăla e de tablă… Ce mă fac?”, spunea Delia Matache, la Instastory.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...