Ce se întâmplă în familia lui Andrei Aradits după divorț. Motivul pentru care fiul actorului a rămas cu el

Mihnea Tălău 14.03.2023, 19:44
Ce se întâmplă în familia lui Andrei Aradits după divorț. Motivul pentru care fiul actorului a rămas cu el

Actorul Andrei Aradits se află în plin divorț după 17 ani de mariaj. Andreea, mama copilului său, se află de șase luni în India pentru a face yoga, iar fiul lor a rămas cu Andrei.

”E în India de vreo 6 luni, face yoga”

El este de părere că este bine ca lucrurile să se termine frumos, civilizat, mai ales că băiatul, Eric, este în fața unui examen vital pentru viitorul său, bacalaureatul.

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni, face yoga. Doar eu cu el (n.red. Eric) suntem.

Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: «ok, nu-ți permiți treaba asta». E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da.

Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum.

Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”, a dezvăluit actorul Andrei Aradits în cadrul podcastului ”Vorba lu’ Jorge”, potrivit Adevărul.ro.

Pactul mai vechi, făcut cu soția

Actorul din serialul românesc „VLAD” povestea în 2021 cum a reușit să o aibă o căsnicie de durată și pactul făcut cu soția sa.

„La un moment dat, am făcut un pact: uite, avem o casă. Fundația e bună. Poate în timp o să crape pereții, o să se strice acoperișul. Zugrăvim. Reparăm. Dar nu dărâmăm casa. În momentele alea de scandal nu dinamităm. Eliminăm din discuție posibilitatea asta. Eu nu-mi iau valiza și plec, tu nu te muți la taică-tău, nu divorțăm. Pur și simplu nu pronunțăm cuvinte în sensul ăsta. Atunci nu ne rămâne decât posibilitatea să ne cerem iertare și să găsim cale de funcționare. Dacă într-un cuplu cineva are în cap bagajul făcut deja, atunci în perioada de criză va face un gest definitiv. Și apoi nu mai e cale de întoarcere“, a spus cu ceva timp în urmă Aradits.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...