Ce se întâmplă în cazul eliberării lui Liviu Dragnea. Decizia luată chiar azi

Elena Avramescu 21.08.2020, 15:54
Ce se întâmplă în cazul eliberării lui Liviu Dragnea. Decizia luată chiar azi

Cu doar câteva zile în urmă, Codrin Ștefănescu și alte persoane loiale fostului lider PSD, Liviu Dragnea, au anunțat pe rețelele de socializare că Liviu Dragnea se apropie de punerea în libertate, dar și că avocații fostului șef PSD găsiseră o eroare judiciară, care ar putea anula condamnarea sa. Iată că azi Liviu Dragnea a primit decizia din partea Curții de Apel București.

Ce se întâmplă în cazul eliberării lui Liviu Dragnea

Fostul secretar al PSD, Codrin Ștefănescu, a scris în urmă cu câteva zile pe pagina sa de Facebook că avocații fostului lider PSD au depus o acțiune importantă pentru întregul sistem judiciar românesc. Însă, contrar așteptărilor, fostul lider PSD a primit astăzi o veste extrem de proastă, fiind practic o lovitură sub centură.

„Liviu Dragnea nu renunțā la luptā! Avocatii sāi au depus azi o actiune extrem de importantā pentru intregul sistem juridic românesc! Se deschide un drum pentru abuzurile infiorātoare din vremurile trecute! Pe scurt: avocatii au argumentat in mod clar cā Liviu Dragnea se aflā ilegal in inchisoare, având in vedere cā la fond fusese condamnat de cātre un complet nespecializat in judecarea faptelor de care fusese acuzat.

Conform deciziei Curtii Constitutionale! Si sperā ca legea sā fie egalā pentru toti! Sper din tot sufletul sā i se facā dreptate unui om care a fost condamnat politic! Si total injust!”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Ce se întâmplă în cazul eliberării lui Liviu Dragnea
Lovitură de grație pentru Liviu Dragnea

Decizia a fost luată astăzi, 21 august 2020

Astfel, prin decizie definitivă luată de Curtea de Apel București, s-a respins ca neîntemeită contestaţia formulată de Liviu Dragnea și avocații acestuia.

La data de 27 mai 2019, când se afla în plină sacensiune politică, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive, acesta fiind și astăzi încarcerat la Penitenciarul Rahova din București.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...