Stupoare în politica românească: ”Liviu Dragnea va fi eliberat”. Cine a făcut anunțul

Elena Avramescu 19.08.2020, 10:06
Stupoare în politica românească: ”Liviu Dragnea va fi eliberat”. Cine a făcut anunțul

Anunțul conform căruia există probabilitate mare ca Liviu Dragnea să fie eliberat din închisoare a stârnit reacții diverse în social media. Cel care a făcut anuțul este sigur de ceea ce a afirmat.

”Liviu Dragnea va fi eliberat”

Cel care a făcut anunțul neașteptat este nimeni altul decât Codrin Ștefănescu, care a anunțat pe pagina sa de Facebook că Liviu Dragnea este foarte aproape de libertatea mult visată. Potrivit lui Codrin Ștefănescu, se pare că avocații lui Dragnea au descoperit o eroare judiciară care ar putea anula condamnarea fostului lider PSD.

De aceea, Codrin Ștefănescu este convins că judecătorii îi vor putea face dreptate lui Dragnea care a fost „condamnat politic și injust”, din punctul lui de vedere.

Liviu Dragnea va fi eliberat
Liviu Dragnea, aproape de a fi eliberat

„Liviu Dragnea nu renunțā la luptā! Avocatii sāi au depus azi o actiune extrem de importantā pentru intregul sistem juridic românesc! Se deschide un drum pentru abuzurile infiorātoare din vremurile trecute! Pe scurt: avocatii au argumentat in mod clar cā Liviu Dragnea se aflā ilegal in inchisoare, având in vedere cā la fond fusese condamnat de cātre un complet nespecializat in judecarea faptelor de care fusese acuzat.

Conform deciziei Curtii Constitutionale! Si sperā ca legea sā fie egalā pentru toti! Sper din tot sufletul sā i se facā dreptate unui om care a fost condamnat politic! Si total injust!”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Reacții după ce s-a aflat că Dragnea ar putea fi eliberat din închisoare

După ce a făcut această postare, comentariile nu au încetat să apară, majoritatea oamenilor fiind de acord cu vorbele sale, spunând că așteaptă cu nerăbdare ca Liviu Dragnea să fie eliberat:

„Doamne-ajuta! Merita sa i se faca dreptate!”, „Doamne, lumineaza-le creierul să judece drept!”, „Libertate ptr Liviu Dragnea! Condamnat politic! Sper sa plateasca cei care au facut aceasta nedreptate!”, „Din pacate nu are nicio șansa, sistemul judiciar si codurile sunt facute numai pentru acuzatori”.

Urmăriți Impact.ro și pe