Ce se întâmplă în căsnicia lui Marius Moga cu Bianca Lăpuște. Artistul a recunoscut (Exclusiv)

Iancu Andreea 06.02.2022, 17:21

Marius Moga și Bianca Lăpuște trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, fiind unul dintre cuplurile de celebrități care păstrează discreția în ceea ce privește căsnicia lor. De curând însă, juratul SuperStar a vorbit cu sinceritate despre legătura cu soția sa și despre familia lor, alături de micuța Maria Elisabeta.

Marius Moga, despre căsnicia cu Bianca Lăpuște

Sunt frumoși, se iubesc și se bucură de familia minunată pe care o formează alături de copila lor. Deși sunt amândoi persoane publice, el fiind un producător de succes, iar ea o fostă reporteriță în cadrul Pro TV, cei doi soți sunt extrem de discreți în privința mariajului lor. Marius Moga și Bianca Lăpuște formează un cuplu de mai bine de șapte ani, fiind căsătoriți din 2015, însă au păstrat mereu în intimitate detalii despre căsnicia lor.

Într-un interviu exclusiv pentru playtech.ro, Marius Moga a dezvăluit cum funcționează familia sa. Îndrăgostit iremediabil din prima clipă de soția sa, compozitorul muzical a rămas marcat de aceleași sentimente intense pentru partenera sa. Și pentru că i-a promis că o va susține în tot și toate, Marius este extrem de implicat atunci când vine vorba despre treburile casnice, în care toți cei trei se implică.

„Suntem în general o familie creativă, iar deciziile le luăm împreună. La fel procedăm și cu activitățile casnice. Ne ajutăm reciproc”, a declarat Marius Moga pentru playtech.ro.

Detalii neștiute despre căsnicia lui Marius Moga cu Bianca Lăpuște
Marius Moga și soția sa, Bianca Lăpuște

În timp ce multe familii s-au destrămat din cauza pandemiei, izolarea a contribuit la apropierea familiei Moga. Tot timpul a fost petrecut împreună, iar zilele au trecut mai ușor în casa din pădure, acolo unde s-au mutat. Micuța Maria Elisabeta s-a bucurat de activități interesante în aer liber, părinții săi ocupându-se să nu îi lipsească nimic.

Cei doi părinți, pregătiți pentru un al doilea copil

Marius și Bianca se iubesc enorm și formează un cuplu extrem de solid. După ce au trăit prima experiență ca părinți alături de Maria Elisabeta, cele două vedete s-au gândit că ar fi cazul să îi aducă un nou partener de joacă micuței lor. Cu toate că își doresc nespus să devină părinți pentru a doua oară, cei doi nu se grăbesc deocamdată și așteaptă momentul potrivit.

În așteptarea viitorului frățior sau viitoarei surioare, Maria Elisabeta petrece timpul alături de părinții săi. Marius o ia adesea cu el la studio, se joacă înregistrând diverse cântece, iar Bianca participă și ea la diferite activități împreună cu fiica sa. Micuța este îndrăgostită de cai, astfel că merge des la lecții de echitație.

Bianca își dorește un băiețel

Pentru că experiența cu cea mică este una unică, Bianca speră să poată experimenta și postura de mamă de băiat. Și pentru că timpul zboară, frumoasa soție a lui Marius Moga se gândește să aducă pe lume un nou membru în familie.

„Cea mică este bine. A crescut așa foarte repede, știi? Era copil mic, era bebe și acum dintr-o dată este școlăriță. Deși vorbesc foarte relaxată despre subiect este ceva foarte emoționant pentru mine. Ne mai dorim un copil. Zicem asta de când s-a născut Maria – Elisabeta.

Ne dorim dar nu l-am programat, nu știu, peste o lună. Am zis că o să începem să ne gândim mai serios la asta la anul, peste doi ani. Pentru mine ar fi extrem de interesant să experimentez și rolul acesta de mamă de băiat, dar dacă o să am două fete o să experimentez rolul de mamă de două fete. Deci, orice ar fi este bine”, a declarat, recent, soția lui Marius Moga pentru sursa citată.

Cu toate că visează să devină din nou părinți, fostul jurat SuperStar și soția sa nu își doresc să grăbească momentul. Deocamdată se bucură de timpul petrecut alături de fetița lor, Maria Elisabeta, care urmează să împlinească șapte ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...