Informații neașteptate despre Mario Iorgulescu! Fiul șefului de la LPF, de negăsit la câteva luni de la tragedia rutieră din Capitală

Redacția IMPACT 07.01.2020, 13:48
Informații neașteptate despre Mario Iorgulescu! Fiul șefului de la LPF, de negăsit la câteva luni de la tragedia rutieră din Capitală

Mario Iorgulescu, cel care a omorât un tânăr într-un accident rutier după ce fusese sub influența drogurilor, primește acum o lovitură grea. Mario Iorgulescu este pus sub acuzare de procurori în cazul accidentului rutier în care a fost implicat. Fiul Președintelui LPF care l-a ucis pe tânărul Dani Vicol în accidentul din luna septembrie trebuie să infrunte acum justiția și se pare că nu mai are scăpare.

Mario Iorgulescu, căutat în continuare de autorități

În urmă cu două luni, Iorgulescu Jr. a fost transportat de la Spitalul Elias din București la Clinica Raffaele din Milano, în ciuda faptului că medicii din românia s-au opus din start. Încă nu se cunosc în totalitate circumstanțele prin care Șeful LPF și-a mutat fiul de la unitatea spitalicească din Capitală tocmai la o clinică din Italia, cu atât mai mult cu cu cât starea de sănătate a acestuia era destul de gravă.
În continuarea, veștile cu privire la starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu nu se cunoscu în totalitate. Evoluția stării sale a fost ținută departe de ochii presei deja de multă vreme. Situația a devenit și mai tensionată după vizita jurnaliștilor de la Wowbiz. Jurnaliștii români nu au reușit să dea de el. Aceștia susțin că că Mario ar fi fost externat pe ascuns din clinică, scrie Antena 3. Autoritățile îl caută pe fiul șefului LPF pentru a-l ancheta cu privire la crima comisă la volan, beat și drogat, însă nu prea au șanse să-l găsească.

Gino Iorgulescu și fiul său, Mario
Gino Iorgulescu și fiul său, Mario

Reamintim că în noaptea de 7 spre 8 septembrie, Mario Iorgulescu s-a urcat la volanul propriei mașini după ce a consumat alcool, dar și alte substanțe. Fiul șefului LPF a lovit mortal un alt autoturism în care se afla un alt tânăr care circula regulamentar. Tânărul pe care l-a lovit nu a mai câștigat lupta cu viața, în vreme ce Mario și-a revenit dintr-o stare care inițial era critică, transmiteau medicii. Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge şi consumase droguri, relevă analizele efectuate.

Urmăriți Impact.ro și pe