Ce se întâmplă de fapt dacă pui sare în colțurile casei. Mihai Voropchievici a spus de ce e de fapt uimitor trucul

Badea Violeta 03.09.2021, 10:01
Ce se întâmplă de fapt dacă pui sare în colțurile casei. Mihai Voropchievici a spus de ce e de fapt uimitor trucul

Indiferent dacă crede sau nu în superstiții, fiecare persoană își dorește să aibă parte de noroc în casă. În cele ce urmează, ai ocazia să afli un truc care îți poate schimba viața în bine. Tot ceea ce trebuie să faci este să pui sare în colțurile casei. Iată ce se întâmplă facă faci acest lucru!

De ce este bine să pui sare în colțurile casei

Specialistul Mihai Voropchievici a vorbit despre ce trebuie să faci pentru a elimina energiile negative din locuința ta, mai ales dacă abia te-ai mutat în noua casă. Este foarte important să scapi de aceste energii, ca să nu le porți cu tine pe viitor.

Mihai Voropchievici a spus clar cum poți scăpa de ghinion, iar soluția constă în sare. Da, ai auzit bine! Ei bine, acest ingredient poate fi salvarea ta.

„Pune câte o lingurință în fiecare colț al casei. Lasă șapte zile. Sare mare, grunjoasă. Începi să pui de la intrare pentru fiecare colț și când dai afară sarea după șapte zile, o iei cu o mătură nouă, de pai, nu de plastic și iei de la cel mai îndepărtat colț și până la ușă.

Le-ai strâns pe toate în făraș, pe care le vei pune la toaletă, nu la coșul de gunoi, pentru că sunt captatoare de energii. Încă un secret, bagi jumătate de mătură în afară, jumătate în casă și spui: „Afară din casa mea energii negative”, a declarat numerologul.

Banalul ingredient are capacitatea de a atrage energiile negative acumulate de-a lungul timpului de la oamenii care au călcat pragul acelei locuințe. Specialiștii vă recomandă să așezați acest ingredient la colțurile casei ori de câte ori simțiți că traversați o perioadă nefastă.

De ce este bine sa pui sare in colturile casei
De ce este bine sa pui sare in colturile casei

Alte obiceiuri care te scapă de ghinion

Pe lângă sare, Mihai Voropchievici a vorbit și despre un alt truc care te poate scăpa de ghinion. Tot ceea ce trebuie să faci este să folosești cristalele de protecție. Se spune că acestea atrag energiile negative, bunăstarea și belșugul în casă. Un exemplu de piatră prețioasă care alungă ghinionul este cristalul de cuarț.

 „Ca să ai belșug, să fii protejat și de hoți și de ochi răi, presari sare pentru bunăstare pe pragul ușii, la intrare. Sunt oameni care mai pun și sub covorașul de la ușă.”, a declarat Mihai Voropchievici.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...