Ce se întâmplă dacă pui detergent în sacul de praf al aspiratorului. Efectele sunt uluitoare, sigur nu te așteptai la așa ceva

Badea Violeta 14.07.2021, 14:50
Ce se întâmplă dacă pui detergent în sacul de praf al aspiratorului. Efectele sunt uluitoare, sigur nu te așteptai la așa ceva

Nu te-ai fi gândit niciodată la asta! În ziua de astăzi, orice gospodină face mult mai repede curat în casă cu ajutorul aspiratorului. Acest aparat le face viața mult mai ușoară, dar le creează și câteva probleme. Este vorba despre praful care se ridică în aer și despre mirosul neplacut care apare ori de câte ori folosesc aspiratorul. Iată ce se întâmplă dacă pui detergent în sacul de praf al aspiratorului. Efectele sunt uluitoare!

Ce se întâmplă dacă pui detergent în sacul de praf al aspiratorului

În zilele noastre, tehnologia este într-o continuă evoluție, iar pe piață apar tot felul de aspiratoare, care te-ar putea scăpa de problemele pe care le menționam mai sus. Totuși, aparatele performante sunt destul de scumpe și sensibile.

Multe persoane spun că nu merită să investești într-un astfel de aspirator,mai ales că există un truc foarte simplu care te poate scăpa de praful care se ridică în aer și de mirosul neplacut. Iată ce trebuie să faci. Nu o să ți vină să crezi cât este de simplu!

Ce se intampla daca pui detergent in sacul de praf al aspiratorului
Ce se intampla daca pui detergent in sacul de praf al aspiratorului

Trucul 1

Înainte de a folosi aspiratorul, tot ceea ce trebuie să faci este să pui puțină scortisoară în sacul de praf al aparatului. După ce ai făcut asta tot ce trebuie să faci este să îl folosești așa cum o făceai și până acum

Trucul 2

Inainte de a folosi aspiratorul, tot ceea ce trebuie să faci este să adaugi puțin detergent de rufe în sacul de praf al aspiratorului. Mare grijă, deoarece detergentul nu trebuie să fie lichid, ci praf. După ce ai făcut asta tot ce trebuie să faci este să îl folosești ca și până în prezent.

Trucul 3

Cumpără câteva pastile speciale pentru sacul de aspirator. Acestea se introduc în sac, iar aparatele nu vor mai împrăștia un miros neplăcut, ci unul îmbietor.

Trucul 4

Un alt truc care funcționează este acela de a adăuga câteva semințe de lavandă în sacul de praf de la aspirator. După ce ai făcut asta tot ce trebuie să faci este să îl folosești ca și până acum. În momentul în care vei da cu aspiratorul, casa va fi împânzită cu un miros proaspăt și parfumat, iar praful nu se va mai ridica din aparat.

Care este cauza mirosului neplăcut

Specialiștii spun că pungile mirositoare sunt cauza pentru care un aspirator elimină mirosuri neplăcute. Aceștia ne recomandă să înlocuim sacul și ne sfătuiesc să achiziționăm doar pungi originale, deoarece unele au straturi suplimentare de filtrare care elimină mirosul provocat de praful strâns in interior. În mod normal, pungile ar trebui înlocuite între o lună și șase luni, în funcție de mărimea suprafeței pe care o curățăm.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...