Dezvăluiri în premieră despre Tania Budi. De ce arată, de fapt, atât de bine la 52 de ani

Diana Radu 17.08.2020, 12:15
Dezvăluiri în premieră despre Tania Budi. De ce arată, de fapt, atât de bine la 52 de ani

Tania Budi arată impecabil la cei 52 de ani ai săi și dacă nu ai ști cât are mai mult ca sigur ai spune că este mai tânără cu cel puțin 10 ani. Cum își menține vedeta silueta de invidiat și la ce trucuri de înfrumusețare apelează?

Secretele Taniei Budi care o fac să arate impecabil la 52 de ani

Vedeta spune că se simte mai bine și îi place mult mai mult de ea, cea de la 52 de ani, decât de cea de 30 de ani și asta pentru că a învățat multe și este mult mai încrezătoare. Tania Budi a dezvăluit că a lucrat cu ea atât din interior, cât și din exterior, adică a învățat să se înțeleagă și să zâmbească mereu. Bineînțeles, pe lângă acest lucru, ea are grijă de pielea sa printr-un ritual de îngrijire și nu ezistă să apeleze la mici intervenții chirurgicale pentru a arăta mai bine.

„În afară de gene, există un stil de viață ponderat, aproape sănătos și există la fel de multă grijă pentru interior, cât și pentru exterior. În ultimii 30 de ani am învățat să mă fardez natural și corect, am învățat să zâmbesc din ce în ce mai inteligent, lucruri care mă determină să mă plac azi mult mai tare decât mă plăceam cu 30 de ani sau cu 3 ani în urmă…Dar și îngrijirea fizică e foarte necesară. O crema bună, un botox mic (lumea nu prea știe ce înseamnă, crede că se bagă în buze), o piele radiantă, un zâmbet perfect sunt plusuri ale oricărei personalități complexe feminine”, a declarat Tania pentru Viva.

De asemenea, Tania a mai dezvăluit că sportul face parte din stilul său de viață sănătos. Vedeta aleargă cel puțin un kilometru în fiecare zi și face electro stimulare cu un costum ems, de două ori pe săptămână.

tania budi, 52 de ani, silueta
Secretele Taniei Budi care o fac să arate impecabil la 52 de ani

Ce mănâncă Tania Budi pentru a avea o siluetă ca trasă prin inel

Surprinzător, aceasta a dezvăluit că mănâncă orice, însă în cantități mici. Însă, are un secret, nu mănâncă zahăr, ceea ce înseamnă că evită pe cât posibil dulciurile. Dar, o dată la două săptămâni se răsfață cu puțină ciocolată.

„Mănânc orice, oricând, dar în cantitate mică. Cam o jumătate sau chiar o treime dintr-o porție pe care aș mânca-o în mod normal. Evit mult zahărul și, evident, dulciurile, dar asta nu înseamnă că nu mănânc din când în când ciocolată, înghețată sau prăjituri. O dată la două săptămâni… Cam așa”, a mai declarat Tania pentru aceeași sursă.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe