Ce se întâmplă cu Mioara Roman în spital. Fiica sa, Oana, noutăţi despre fosta soţia a lui Petre Roman

Badea Violeta 17.03.2022, 15:09

Clipe dificile pentru familia Oanei Roman. Partenera de viață a lui Marius Elisei a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara Georgescu, după ce femeia fost internată de urgență la spital, în urmă cu o lună de zile. Cum se simte acum fosta soție a lui Petre Roman. Iată ultimele nouătți despre starea de sănătate a acesteia!

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman

Problemele de sănătate ale Mioarei Roman au pus pe jar întreaga familie, în special pe cele două fiice ale sale, Oana și Catinca.

Recent, fiica fostului primar al Capitalei, Petre Roman, a ținut o serie de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram, prin intermediul cărora le-a împărtășit prietenilor săi virtuali vești despre starea de sănătate a mamei sale.

Potrivit Oanei Roman, Mioara Georgescu s-a recuperat destul de repede după episodul nefericit pe care l-a suferit acum câteva săptămâni.

Fosta soție a lui Petre Roman se afla într-un centru special de îngrijire pentru seniori, când a acuzat stări de rău și a fost transportată, de urgență, la spital.

„Mama este bine, a avut și ea o perioadă grea, dar s-a recuperat și este ok. Mai ales acum când eu nu mă simt așa în formă sunt foarte liniștită să știu că este bine și îngrijită.

Merg des la ea și aștept să vină vremea un pic mai caldă ca să pot ieși cu ea la terasa”, i-a informat Oana Roman pe internauți, pe InstaStory.

Oana Roman si mama sa
Oana Roman si mama sa

„Terapiile de care are nevoie sunt zilnice!”

Oana Roman s-a asigurat că părintele ei primește cele mai bune terapii și îngrijiri specializate, având în vedere istoricul medical al Mioarei Georgescu.

„Mama are nevoie de multe terapii și îngrijire. Ele nu se pot face acasă la fel de bine ca acolo unde este acum. Plus că-i place mult că are multă atenție și îngrijire acolo. O văd mai des decât o vedeam când locuia singură și vine acasă la masă destul de des.

Norocul a fost că nu era singură acasă, dar și dacă ar fi fost acasă cu o femeie care să o îngrijească, nu ar fi fost deloc ok situația. Fiind la centru, au știut ce să facă pe loc și au luat măsuri imediat. Pentru mine a fost foarte greu, pentru că nu eram acasă.

Terapiile de care are nevoie sunt zilnice. Calitatea vieții ei depinde de gradul de confort pe care îl are în funcție de ce nevoi are acum.”, a menționat Oana Roman pe rețelele sociale.

Mioara Roman a acuzat stări de rău la începutul lunii martie și a fost transportată urgent la spital, acolo unde medicii au avut grijă de ea. Mama Catincăi și a Oanei Roman a suferit o infecție destul de serioasă, însă acum se simte mult mai bine.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...