Ce se întâmplă cu fiica adoptivă a Paulei Seling după despărțirea artistei de Radu Bucura. Detalii despre relația foștilor soți. „O iubim amândoi la fel de mult” (Exclusiv)

Anca Manolica 22.12.2022, 19:19
Ce se întâmplă cu fiica adoptivă a Paulei Seling după despărțirea artistei de Radu Bucura. Detalii despre relația foștilor soți. „O iubim amândoi la fel de mult” (Exclusiv)

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste de la noi. Cu toții o cunoaștem prin prisma carierei sale de succes care a consacrat-o și mai puțin pentru viața sa personală. Aceasta a ales întotdeauna să își țină aspectele personale departe de ochii curioșilor. Dezvăluiri, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre fiica pe care a înfiat-o împreună cu Radu Bucura.

Primele imagini cu Paula Seling și fiica înfiată

Nu mulți știau faptul că Paula Seling are o fetiță înfiată. Micuța se numește Elena, are 9 ani și a sosit în familia artistei în urmă cu șase ani. De atunci, aceasta este cea mai fericită mămică.

„Elena mi-a spus mama din prima clipă!”. Așa și-a început seria confesiunilor pentru Playtech Știri îndrăgita solistă. Aceasta a decis să facă public faptul că ea și fostul ei soț, Radu Bucura, au înfiat în urmă șase ani o fetiță. La acea vreme, micuța avea doar trei ani. Iată motivul pentru care Paula Seling a ales să țină secret până acum faptul că are o fiică adoptată.

„Am considerat că e mult prea mică pentru asta”

Decizia celor doi de a păstra secretul asupra acestei mari bucurii din viața lor a avut la bază un singur motiv. Și anume acela ca micuța lor de atunci să mai crească. Astfel că au lăsat-o să hotărască singură momentul în care lumea va afla că a devenit fiica a două nume celebre în showbizul românesc.

„Atunci când am adoptat-o am considerat că e mult prea mică pentru asta. Am decis să nu facem public gestul ca să nu existe tot soiul de provocări asupra ei. A fost o decizie comună și ne-am gândit că așa e cel mai bine, și în interesul ei, și al nostru.

Pe scurt, urma să anunțăm public marea schimbare din familia noastră atunci când Elena se va fi simțit suficientă de puternică ca lumea să știe asta! Fiindcă, de ce să nu recunoaștem, în România, chestiunea adopției unui copil rămâne una parcă mai mereu sensibilă. Însă Elena mi-a spus din prima clipă mamă!”, a declarat Paula Seling pentru Playtech Știri.

Paula Seling, alături de fiica adoptivă
Paula Seling, alături de fiica adoptivă

Copila a luat numele ambilor părinți, astfel că pe micuță o cheamă Elena Bucura Seling. Ea a fost norocoasă să fie înconjurată de multă iubire, atât din partea foștilor soți, cât și a bunicilor ambelor familii.

Ce se întâmplă după separarea celor doi soți

Acum, în ciuda faptului că Paula Seling și Radu Bucura s-au despărțit, ei rămân o echipă atunci vine vorba despre creșterea copilului. Îndrăgita solistă a declarat că separarea de fostul soț nu a schimbat cu nimic grija față de cea mică

„Elena are ambele case oricând deschise. Și ea știe asta! O iubim amândoi la fel de mult, și eu, și tatăl ei, Radu! Suntem o echipă în creșterea ei!”, a mai dezvăluit fosta participantă la Eurovision.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...