Ce se întâmplă acasă la Andra cât artista e plecată în străinătate. Măruţă s-a dat singur de gol: „Eşti foarte frumoasă”

Iancu Andreea, Ana Ionescu 11.02.2022, 15:53

Andra se bucură de o primă plecare importantă peste hotare, artista urmând să susțină un concert în îndepărtatul Dubai. În timp ce ea este entuziasmată că începe, ușor-ușor, să revină la viața artistică de dinainte de pandemie, Cătălin Măruță dezvăluie ce se întâmplă acasă. Rămas singur, prezentatorul s-a dat singur de gol.

Ce se întâmplă acasă la Măruță, cât timp Andra e plecată

Andra Măruță a plecat din România, cu destinația Abu Dhabi, acolo unde urmează să susțină un concert. Vedeta le-a arătat fanilor că a ajuns cu bine, dezvăluindu-le cum arată locația în care se află cazată. Însă în timp ce Andra filma primele cadre din Dubai, Măruță era singur acasă, dându-se de gol cu privire la activitățile sale, cât soția sa este plecată în străinătate.

Prezentatorul a filmat și el câteva clipuri pentru Instagram, în care le-a arătat fanilor săi cum se descurcă cu cei doi copii, singur acasă. Măruță pare să se bucure de timpul pe care îl petrece cu micuții și mai ales cu mezina familiei, alături de care se distrează de minune. Fiica sa, Eva, și moderatorul de la Pro TV au dezvăluit un dialog savuros, în care protagonista își arăta talentul de actriță.

Ce se întâmplă acasă la Măruță, cât timp Andra e plecată 
Cătălin Măruță și fiica sa, Eva

Eva Măruță, spectacol pe holul locuinței. Cum a surprins-o Cătălin pe fiica sa

Micuța Eva este o bomboană de copil. Deși are doar 6 ani, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță este o prezență cu lipici la cameră, carismatică și cu vorbele mereu la ea. Copila a profitat că mama sa nu este acasă și a ales să se folosească de geaca lui Cătălin pentru a pune în scenă un moment simpatic. Prezentatorul a urmărit-o îndeaproape și a participat la jocul său.

„Nu înțeleg! Ce se întâmplă, cine sunteți dumneavoastră?”, a fost prima reacția a lui Cătălin Măruță când a văzut-o pe fiica sa îmbrăcată în hainele sale.

„Sunt Eva, care a furat geaca lui Cătălin.”, a menționat simpatica mezină a familiei Măruță.

„Ești detectivă?”, a remarcat Cătălin, în continuarea dialogului cu fiica sa.

„Da, sunt printre primele!”, a răspuns prompt micuța Eva, în timp ce își dezvăluia locul din care de curând i-a căzut un dințișor.

„Știrba mea, te iubesc!”, a admirat-o Cătălin, în timp ce Eva a continuat cu o prezentare de modă.

Atât Cătălin cât și Andra apreciază enorm momentele în care se pot bucura de micuții lor, care au crescut frumos. În timp ce Eva a împlinit frumoasa vârstă de 6 ani, David este un cavaler în devenire, având 10 ani împliniți.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...