Andra, prinsă cu minciuna de Eva Măruţă. Cântăreaţa nici nu a ştiut ce să mai spună

Iancu Andreea, Ștefan Olteanu 07.02.2022, 09:43

Familia Măruță a stat separată în această perioadă, după ce Cătălin a devenit contact direct al unei persoane infectate cu coronavirus. Însă revederea a fost dulce după perioada de izolare, când Andra și Cătălin Măruță au decis să își scoată copiii în oraș. Pregătirile pentru plecare au dus însă la o situație neașteptată pentru Andra, care a fost prinsă cu minciuna de către fiica ei, Eva Măruță. Artista a rămas fără cuvinte.

Cum a reușit Andra să fie prinsă cu minciuna de fiica sa, Eva Măruță

Este bucurie mare în familia Măruță după ce Cătălin a ieșit din izolare. Pentru că prezentatorul a putut să se întoarcă la ai săi chiar din acest weekend, cei patru au decis să petreacă o zi întreagă de duminică împreună. Astfel, ei s-au organizat și au luat masa în oraș, la un restaurant, motiv pentru care s-au aranjat încă de acasă. Chiar când se aflau însă pe picior de plecare către locație, Andra a fost prinsă cu minciuna de către fiica ei, Eva Măruță, iar Cătălin a dezvăluit totul pe Instagram.

În timp ce mama sa se încălța, copila a descoperit în geanta vedetei un bon de la un celebru restaurant de tip fast-food. Pentru că știa că Andra este la dietă, fiica artistei a început să o chestioneze pentru a afla cum a ajuns bonul la mama ei. Încercarea cântăreței de a o păcăli pe cea mică a fost însă deturnată de data înscrisă pe bon. Andra Măruță a rămas fără explicații în final, recunoscând că a trișat din nou.

Eva: McDonald’s?

Andra: Pentru voi am cumpărat mami.

Eva: Păi, noi nu am mai mâncat de un an.

Andra: Nu e adevărat, deci chiar pentru voi am cumpărat. Serios, uite, e bonul de anul trecut.

Eva: Bonul zice aici că este de mâine, ah, de ieri.

Andra: Asta înseamnă că mâine trebuie să mâncăm?!

Eva: Este de ieri și noi ieri nu am mâncat.

Andra: Oups, I did it again! (n.red. Iar am comis-o)

Andra, prinsă cu minciuna de fiica sa, Eva Măruță
Cântăreața a fost surprinsă de descoperirea fiicei sale
foto – captură Instagram

Artista, determinată să slăbească. Ce dietă ține Andra pentru a scăpa de kilogramele în plus

Pentru că în perioada stării de urgență cu toții am petrecut mai mult timp în casă și mai cu seamă în bucătărie, mulți dintre noi am acumulat greutate în plus. La fel s-a întâmplat și în cazul Andrei Măruță, care a reușit să se îngrașe câteva kilograme. Vedeta este însă hotărâtă să revină la formele de odinioară și de aceea a intrat la regim.

Andra a dezvăluit în urmă cu câteva zile că una dintre surorile sale a inspirat-o, după ce aceasta a reușit să scadă în greutate în mod spectaculos. Astfel, jurata de la Românii au talent a decis să acționeze. Însă nu a apelat la o dietă drastică, luând-o treptat pe drumul eliminării surplusului de kilograme. Astfel, Andra a apelat la o metodă simplă: a înjumătățit porțiile de mâncare.

„M-a vizitat una dintre surorile mele exact înainte de 1 decembrie, am văzut că ea slăbise 7 kg, am zis că şi eu pot. Aşa că de la 1 decembrie am înjumătăţit porţiile de mâncare, în pandemie m-am îngrăşat pentru că atunci şi am simţit că pot mânca ce vreau, după atâţia ani de carieră, cum nu au mai fost concerte, și așa am ajuns la 70 de kg. Am simţit că trebuie să slăbesc, dimineaţa aveam 63,5”, a povestit Andra.

Iar rezultatele se văd deja. Cântăreața afișează o siluetă mult mai zveltă decât înainte, semn că regimul său este unul eficient pentru ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...