Ce se află în raniţele soldaţilor ruşii. Militarii din Ucraina au arătat lumii întregi ce mănâncă armata lui Putin

Stan Filon 28.03.2022, 09:15
Ce se află în raniţele soldaţilor ruşii. Militarii din Ucraina au arătat lumii întregi ce mănâncă armata lui Putin

S-a aflat ce se află în ranița soldaților ruși trimiși de Vladimir Putin să cucerească Ucraina! Imagini cu soldați ruși care intrau în magazinele ucrainene pentru a fura mâncare s-au viralizat pe internet, iar acum a fost aflat și motivul, după ce un soldat ucrainean s-a filmat în timp ce deschidea ranița unui soldat rus. Vedeți mai jos cu ce sunt nevoiți să supraviețuiască zile întregi soldații ruși.

Ce se află în raniţele soldaţilor ruşii

Invazia Ucrainei de către armata rusă a ajuns în ziua a 33-a, iar soldații ruși par să bată în retragere. Autoritățile din Ucraina au anunțat că rușii s-au retras dintr-un oraș aflat lângă centrala de la Cernobâl, iar armata ucraineană a anunțat chiar că a respins cinci atacuri ale forțelor ruse în regiunile Donețk și Lugansk. De asemenea, soldații ucraineni au distrus două tancuri, un vehicul de infanterie și o mașină, dar și 4 avioane, 1 elicopter și 2 drone aeriene.

Soldații ruși par să fie demoralizați, iar unul dintre motive ar fi lipsa hranei. Militarii au fost trimiși pe front cu rezerve doar pentru trei zile, însă spre dezamăgirea lui Vladimir Putin poporul ucrainean a opus rezistență, iar „operațiunea militară specială”, așa cum numește președintele Rusiei invadarea Ucrainei, s-a prelungit. Soldații însă au terminat de mult proviziile. Recent, un militar ucrainean s-a filmat în timp ce caută în ranița unui militar rus, iar nu mică i-a fost uimirea să vadă cu ce a trăit în ultimele zile soldatul rus. Mai exact, în raniță a fost găsit zahăr și ciocolată. Alți militari ruși sunt mult mai „aprovizionați”. Unele mașini de luptă rusești sunt dotate cu bucătărie. Soldații ucraineni au găsit într-o astfel de mașină blindată doar ceapă și cartofi, dar și câteva borcane cu murături. Cam cu asta se hrănesc soldații ruși pe frontul din Ucraina, din câte relatează armata ucraineană.

Cu ce trăiesc soldații ruși pe front

„Ei doar urmează ordinele pe care le au. Sunt copii, născuți în 2000 și 2002, sunt frustrați, forțele noastre armate nici măcar nu știu ce să facă cu acești copii și sunt mii uciși acum pe câmpurile Ucrainei. Nu au combustibil, cer oamenilor de mâncare. În plus, soldații ruși din Ucraina nu știu de ce sunt pe pământul nostru”, spune Constantine Yevtushenko, localnic din orașul Lviv.

Că știu sau nu de se sunt în Ucraina, soldații ruli au făcut distrugeri însemnate. Daunele făcute infrastructurii Ucrainei depășesc 63 de miliarde de dolari, potrivit unei noi estimări a Școlii de Economie din Kiev. Cel puțin 4.431 de clădiri rezidențiale au fost avariate, distruse sau confiscate, împreună cu 92 de fabrici și depozite și 378 de școli. În plus, 12 aeroporturi au fost distruse, avariate sau capturate, precum și șapte centrale termice sau hidroelectrice.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...