Decăderea lui Costin Mărculescu. A făcut mulți bani după Revoluție și i-a pierdut cât ai clipi

Rădulescu Valentin 13.06.2020, 10:16

Dacă ca și actor nu a reușit să aibă succes, Costin Mărculescu a dat lovitura ca om de afaceri. La un moment dat avea bani și își putea permite multe, dar a pierdut totul. Vestea că actorul s-a stins la vârsta de 50 ani a fost un șoc pentru mulți, iar de succesul lui în viață puțini își aduc aminte. Câți bani a avut Costin Mărculescu după Revoluție?

Costin Mărculescu, milionar după Revoluție!

Moartea lui Costin Mărculescu a avut un impact asupra multor oameni. Apropiații nu se așteptau ca un om vesel și primitor să aibă parte de astfel de întâmplare. Dar mulți nu știu din păcate că actorul a avut un moment de glorie în viață, moment în care a ajuns să fie milionar. Decesul lui Costin Mărculescu a făcut-o pe Oana Roman să dezvăluie cine a fost cu adevărat actorul, ce a reușit în viață și cum a pierdut tot ce a avut. Pe lângă că a devenit cunoscut pentru celebrele replici din Liceenii, actorul a fost admirat și pentru faptul că după Revoluție a avut cea mai mare companie de manechine din Europa de Est. În acele momente Costin Mărculescu și-a permis chiar să îl plătească pe Toto Cutugno pentru a veni să facă spectacol.

„Costin Mărculescu vorbea despre faptul că a fost pe culmi, foarte puțină lume își mai amintește că a avut cea mai mare companie de manechine din Europa de Est, făcea niște spectacole gigantice, turnee in toată țară. Costin Mărculescu a fost milionar înainte de alții.

Chiar mi-a scris un prieten, că nu se știe cine a fost Costin Mărculescu. L-a plătit pe Toto Cutugno pentru a veni să facă un spectacol. A pierdut tot, pentru că așa cum fac mulți artisiti boemi, nu a știut să managerieze situația financiară”, mărturisit Oana Roman la Gândul Live.

Decăderea lui Costin Mărculescu. A făcut mulți bani după Revoluție și i-a pierdut cât ai clipi
Decăderea lui Costin Mărculescu. A făcut mulți bani după Revoluție și i-a pierdut cât ai clipi

Costin Mărculescu, părăsit de prieteni

Deși a fost un actor pe cinste și a reușit să aibă succes viață, Costin Mărculescu a ajuns la un punct mai puțin fericit. Oana Roman a povestit cum în ultimul timp era înfundat în datorii și prietenii nu îl mai căutau. În momentul său de glorie a fost foarte apreciat și chiar i-a ajutat pe cei mai puțini norocoși, dar din păcate alții nu au făcut același lucru pentru el.

„În momentul în care locuiești singur, nu vorbești cu toți prietenii zilnic. Eu aveam momente în care nu vorbeam cu mama, nu vorbeam câte 2 zile. Ce mă miră este faptul că deși știa că avea probleme cu inima, nu s-a tratat cum trebuie și nu avea pe nimeni lângă el pentru a merge la control mai des și ce m-a șocat este că un prieten de-al lui a publicat un mesaj prin care spunea că moare și apoi nu l-a mai căutat deloc.”, a mai adăugat Oana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe