EXCLUSIV

Ce scrie în raportul INML al Mihaelei Galani. Tânăra ar fi renunțat la dializă din cauza programului extrem de încărcat. EXCLUSIV

Andra Daoud 04.01.2022, 18:47

Apar noi detalii în cazul morții Mihaelei Galani, tânăra antreprenoare din Constanța care a decedat la doar 33 de ani. Problemele de sănătate cu care se confrunta aceasta nu erau un secret pentru cunoscuții ei, dar nimeni nu se aștepta ca ea să moară fulgerător. În timp ce în presă s-au vehiculat mai multe posibile cauze ale morții, au apărut și primele informații din raportul INML.

Ce scrie în raportul INML al Mihaelei Galani

Moartea Mihaelei Galani, patroana brand-ului de pantofi Gemelli Shoes, i-a șocat pe apropiații săi, chiar dacă aceștia știau că avea probleme de sănătate. Tânăra de 33 de ani a fost găsită inconștientă în propria mașină, iar la scurt timp a decedat la spital. Ea avea mai multe probleme de sănătate și făcea tratamente pentru rinichi și pentru inimă.

În urmă cu câțiva ani, tânăra trecuse printr-un transplant renal în Germania. Chiar dacă a făcut tratament după operație, organismul a respins noul organ, iar Mihaela a ajuns să facă din nou dializă zilnic. În 2020, a mers la Paris pentru a se trata, încercând din răsputeri să evite să ajungă din nou la transplant.

În ultima perioadă, Mihaela Galani ar fi renunțat la dializă, din cauza programului estrem de încărcat. Se pare că problemele la inimă ar fi fost cauzate de tratamentul pe care îl urma după transplant, iar Mihaela lua medicamente și pentru a-și ține tensiunea sub control.

Reporterii impact.ro au aflat ce scrie în raportul INML al tinerei: comă ureică, adică blocaj renal. Se pare că rinichiul i-a cedat în timp ce se afla la volan, unde a și fost găsită inconștientă. Ea le-ar fi spus apropiaților în ultimele zile că se simțea rău, dar nu a mai apucat să ajungă la spital pentru a-și face investigații.

Ce scrie în raportul INML al Mihaelei Galani. Tânăra ar fi renunțat la dializă din cauza programului extrem de încărcat. EXCLUSIVCe scrie în raportul INML al Mihaelei Galani. Tânăra ar fi renunțat la dializă din cauza programului extrem de încărcat. EXCLUSIV
Ce scrie în raportul INML al Mihaelei Galani. Tânăra ar fi renunțat la dializă din cauza programului extrem de încărcat. EXCLUSIV

Visa să își extindă afacerea în București

În urma analizelor făcute de specialiștii de la INML, s-a constatat că nu existau în organism urme de dializă făcută recent. Există bănuiala că tânăra și-a neglijat tratamentul, din cauză că muncea foarte mult în ultimul timp. Mihaela Galani avea planuri mari pentru a-și extinde afacerea cu pantofi pe care o avea la Constanța și pe care îi vindea și online.

Tânăra era foarte ocupată în ultima perioadă, pentru că își dorea să deschidă un magazin fizic și în București și să obțină fonduri europene pentru a înființa o nouă fabrică de pantofi. Mihaela va fi înmormântată miercuri la Constanța, orașul ei natal, însă ancheta deschisă în urma morții ei continuă.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe