Ce salariu are un angajat Lidl România în 2023. Sumele nu sunt deloc mici

Corina Oprea 14.05.2023, 17:41
Ce salariu are un angajat Lidl România în 2023. Sumele nu sunt deloc mici

Lidl este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine, extrem de dezvoltat în multe state din această lume. O mare curiozitate pentru cei care doresc să lucreze în acest domeniu este salariul pe care îl primește un angajat aici. Nu mai este confidențial și se pare banii nu sunt deloc puțini. Iată despre ce sume este vorba.

Câți bani se câștigă la Lidl

Lidl este unul dintre cele mai celebre supermarketuri, unde majoritatea oamenilor fac cumpărături, datorită prețurilor mici. De 12 ani a ajuns la noi în țară și a ajuns să aibă peste 10.000 de angajați. Mulți se gândesc să înceapă o carieră aici, mai ales după ce au auzit ce salarii se oferă pentru un post în cadrul acestuia supermarket.

Deși mulți cred că nu câștigi prea mulți bani ca lucrător în comerț, se pare că salariile nu sunt deloc de evitat la Lidl. Potrivit greatnews.ro, un casier cu program full-time și cu experiență de un an poate ajunge chiar și la un salariu net de peste 3.000 de lei. La această sumă se adaugă bonusuri, bonurile de masă sau tot felul de tichete cadou din partea conducerii.

În Târgu-Jiu, un vânzător cu mai puțin de un an pe post câștiga 2400 de lei, în timp ce altul din Oradea luna lunar 2200. Cât despre un angajat din Capitală cu 12 luni vechime încasa 3200 lei, iar cel din Vaslui ajungea la 3000 de lei.

Salarii mari pe posturile de conducere

Lucrurile stau și mai bine în cazul celor care au funcții de conducere. Spre exemplu, în anul 2022, un manager din Iași ajungea la un salariu net de 7000 de lei, la care se adăuga și bonus de 400 de lei și bonuri în valoare de 600 de lei.

În noiembrie 2022, un alt manager din Bacău ajungea la un salariu net de 5900 lei, dar avea și o vechime de 16 ani. Pentru aceeași funcție, un alt manager din Brașov câștiga la începutul acestui an suma de 5000 de lei.

Salarii mari au și cei care lucrează pe partea de logistică, ce pot ajunge și la 6000 de lei. De astfel,  un economist Lidl, din București, cu experiență de 4 ani, ajunge și la un salariu de 4800 lei.

Urmăriți Impact.ro și pe